Home Mozaik Muž Srpkinje nestale u SAD-u službeno optužen za ubojstvo

Muž Srpkinje nestale u SAD-u službeno optužen za ubojstvo

88
0

Uhidbeni nalog koji Briana Walshea tereti za ubojstvo izdan je u utorak zbog smrti njegove supruge Ane Walshe, majke troje djece iz Massachusettsa, koja je nestala nakon nove godine, objavio je okružni tužitelj Norfolka Michael Morrissey.

Walshe (47) se prošli tjedan izjasnio da nije kriv za obmanjivanje istražitelja o svojim postupcima u vrijeme kada mu je supruga nestala. Zatvoren je u zatvoru okruga Norfolk i bit će prebačen na okružni sud u Quincyju gdje će u srijedu biti optužen za ubojstvo, rekao je Morrissey.

“Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji podupiru te optužbe vjerojatno će biti predstavljeni na suđenju, ali neće biti otkriveni u ovom trenutku”, rekao je tužitelj.

Odvjetnik Briana Walshea odbio je komentirati.

Nalog za uhićenje objavljen je nakon dva tjedna otkad je Ana Walshe prijavljena kao nestala na svom radnom mjestu, što je potaknulo istražitelje da pokrenu masovnu potragu.

Policija je pronašla moguće sumorne dokaze: krv i krvavi nož u podrumu obiteljske kuće Cohasset, prema tužiteljima; Internetski zapisi Briana Walshea koji pokazuju pretrage kako raskomadati i riješiti se tijela, prema izvorima za provođenje zakona; i metalna pila i očite krvave mrlje na mjestu sakupljanja smeća, rekli su izvori iz policijskih snaga.

Nadalje, Ana Walshe rekla je policiji 2014. da je netko prijetio da će “ubiti (nju) i njezinu prijateljicu“, prema izvješću o incidentu koje je CNN dobio od amerike policije. Glasnogovornik odjela potvrdio je da je Brian Walshe osoba uključena u izvješće.

Prijavu je podnijela Ana Walshe – tada Ana Knipp – kada je živjela u Washington DC-u. Slučaj je kasnije zatvoren jer je žrtva odbila surađivati s tužiteljstvom, rekao je glasnogovornik.

Troje djece bračnog para, sva u dobi od 2 do 6 godina, trenutno se nalaze pod skrbništvom Odjela za djecu i obitelji Massachusettsa, rekao je glasnogovornik.

Previous articleU Beogradu prikazana premijera filma “Oluja”
Next articleSkup automobil i mali penis, postoji li poveznica? Evo što kaže znanost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here