Home Najnovije Muž uništio intiman trenutak:”To mi svaki čas izroni iz glave…”

Muž uništio intiman trenutak:”To mi svaki čas izroni iz glave…”

125
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/photo-of-couple-s-feet-3767393/

Nedavno se pojavila ispovijest mlade žene koja je doživjela izuzetno neugodnu situaciju tijekom svoje prve bračne noći. U pismu upućenom britanskom kolumnistu The Sun, mlada žena opisuje trenutak u kojem je njezin suprug spomenuo ime druge žene tijekom njihovog intimnog trenutka. Ovaj događaj ostavio je dubok emotivni trag na nju i njihovu vezu.

“Moj suprug potpuno je uništio našu prvu bračnu noć prozvavši me imenom druge djevojke dok smo vodili ljubav.” napisala je

“Bilo je tako romantično i savršeno dok to nije rekao. Ostatak noći sam provela plačući u kupaonici. Stalno se ispričava i kune da je sve u redu. Ima prijateljicu s tim imenom, ali mislim da se između njih ništa ne događa.”

Par je bio zajedno tri godine prije nego što su se vjenčali na Karibima, u što je trebao biti savršen trenutak njihove ljubavi. Međutim, jedna neoprezna izjava supruga preokrenula je atmosferu, ostavljajući mladu ženu da se suoči s osjećajima tuge, razočaranja i zbunjenosti. Činilo se da je romantična idila naglo zamijenjena mračnim oblacima sumnje i nesigurnosti.

“Ipak, to mi ime svaki čas izroni iz glave. Osjećam se užasno. Ako samo pogledam slike s vjenčanja, odmah mi se sve vrati. Naš seksualni život, koji je bio briljantan, sada više ne postoji. Pokušava se praviti da se ništa ne događa, ali ne može” napisala je anonimna žena.

Odgovor kolumnista na ovo pismo nudi nekoliko korisnih savjeta za sve parove koji se suočavaju s sličnim izazovima u svojim vezama.

Prvo, važno je shvatiti da ljudski mozak nije savršen i može napraviti nelogične pogreške, posebno u situacijama visokog stresa kao što je vjenčanje. Ljubav između partnera je duboka i iskrena, a jedna pogreška ne bi trebala uništiti temelje izgrađene godinama zajedničkog iskustva.

Drugo, zamijenite negativne misli s pozitivnim uspomenama. Umjesto da se fiksirate na bolne trenutke, prisjetite se sretnih i romantičnih trenutaka s vjenčanja. Ta će vam uspomena pomoći da ponovno oživite osjećaje ljubavi i povezanosti koji su vas u početku spojili.

Nadalje, važno je aktivno raditi na obnovi emocionalne povezanosti u vezi. Držite se za ruke, budite nježni i otvoreni jedno prema drugome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here