Home Mozaik Na dan vjenčanja muž pustio ženinu ruku: fotografija završila na društvenim mrežama

Na dan vjenčanja muž pustio ženinu ruku: fotografija završila na društvenim mrežama

86
0

Slučaj se desio u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u saveznoj državi Arkansas, gdje su bračni par Ryan Myers, 30-godišnji mladić, i Skye Myers, njegova 28-godišnja družica, na fotografskoj snimci koja je iznenadila cijeli svijet. Fotografija je postala viralna.

Na slici koju je snimio fotograf Mason Gardner vidimo bračni par na 300 metara visokoj litici gdje joj on ostavlja ruku. Na fotografiji se vidi mladenka kako balansira na litici, pa nas je zanimalo zašto je mladoženja odlučio pustiti ruku partnerice. Evo objašnjenja.

Moramo istaknuti da dotični par jako voli pustolovine, a kako se njihovo vjenčanje tijekom pandemije nije moglo proslaviti zbog nametnutih ograničenja, njih dvoje su se odlučili vjenčati na planinarskoj stazi Whitaker Point u Arkansasu. Na licu mjesta bilo je nekoliko članova obitelji i gostiju te fotograf. Par se tada odlučio na fotografiju koja ostavlja bez daha.

Što se dogodilo s mladom? Smirite se jer se vjenčanje nije pretvorilo u tragediju, i to zato što je mladenku držalo sigurnosno uže koje se, međutim, ne vidi na slici, jer je bilo ispod djevojčine haljine.

Ukratko, nesvakidašnja snimka koja zasigurno nije prošla nezapaženo na webu. Milijuni korisnika ponovno su podijelili fotografiju, pa je postala viralna diljem svijeta. Knjiga fotografija ovog vjenčanja mora da je zaista unikatna.

Previous articleNije istina da su bezizražajne: mačke imaju gotovo 300 različitih izraza lica
Next articleNakon žestokih kritika za Livakovića, Hrvat neće braniti sljedeću utakmicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here