Home Vijesti Na Drenovi umrla žena, muškarac u teškom stanju. Uzrok – neispravna plinska peć

Na Drenovi umrla žena, muškarac u teškom stanju. Uzrok – neispravna plinska peć

356
0

Tijekom jučerašnjeg dana u Rijeci se dogodio nesretan slučaj u kojemu je 58-godišnja hrvatska državljanka smrtno stradala, a 60-godišnji hrvatski državljanin je teško ozlijeđen i nalazi se na liječenju u KBC Rijeka, izvijestila je policija.

Policija je zaprimila dojavu oko 12 sati kako je u stanu na području Drenove u Rijeci pronađeno dvoje ljudi bez svijesti. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli djelatnike HMP-a i pripadnike JVP Rijeka koji su ušli u stan i navedene osobe iznijeli, kao i plinsku peć za grijanje što se nalazila u stanu.

Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 58-godišnjakinja je nažalost preminula i njezino tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Provedenim očevidom utvrđeno je da su se spomenute osobe nalazile u stanu u kojemu se za grijanje koristila plinska peć te su prilikom ulaska u stan vatrogasci izmjerili visoku koncentraciju ugljičnog monoksida.

Po završetku kriminalističkog istraživanja sve utvrđene činjenice dostavit će se nadležnom državnom odvjetništvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here