Home Sport Selahi: Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom!

Selahi: Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom!

555
0
307021026_10159509013149177_199607407126756268_n.jpg

Lindonu Selahiju ugovor s Rijekom ističe mu 30. lipnja sljedeće godine. Rijeka se želi zaštititi potpisom novog ugovora s jednim od svojih najboljih igrača, pregovori su trajali oko tri mjeseca, do dogovora nije došlo pa je Selahi prebačen na tribine. U razgovoru za 24sata iznio je svoju stranu priče.

– – Moje je mišljenje da sam i ja, kao i klub, u ta 2-3 mjeseca napravio dosta napora da se dogovorimo. Dugo traje taj dijalog i vrlo smo blizu toga da nađemo zajednički jezik. Klub je odlučio da ne igram, ja tu odluku poštujem, ali i ističem: s moje su strane uvijek otvorena vrata za Rijeku. Za nastavak razgovora i dogovor o onome što svi želimo. Da ostanem u Rijeci za koju sam jako vezan. Tri godine sam tu, skoro 100 utakmica sam odigrao za ovaj klub i dok god nosim ovaj grb na prsima, davat ću sve od sebe na terenu i(li) poštivati odluke koje klub donese, ističe i nastavlja.

– A nemam više 17 godina nego sam odrastao čovjek, svaku sam utakmicu dao sve što mogu za Rijeku, imam obitelj pa tražim i ugovor sukladno tim okolnostima. Ja sam od početka htio novi ugovor i nadam se da će klub napraviti koji korak prema meni u tom smislu. Zaista se tome nadam nakon tri godine i gotovo 100 utakmica. A znam da Rijeka nije Real Madrid i mislim da u pregovorima nisam nerealan. Nije samo novac nego i respekt koji mislim da zaslužujem jer dajem srce za Rijeku. Nije samo u pitanju iznos koji će pisati u ugovoru nego je stvar i u načelu. Prihvaćam tribinu. Ako ne mogu igrati, navijat ću. I da… Znam što to za mene znači, svjestan sam rizika u koji ulazim. Nadajmo se da se ta duga pauza neće dogoditi Jer, kako sam već rekao: ja mislim da ćemo se Rijeka i ja ipak dogovoriti! Ni sa kim ne pregovaram i ni s kojim klubom nemam nikakav dogovor. Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom, ističe Selahi uz zahvalu treneru Sopiću.

– Što se trenera tiče mogu reći samo riječi hvale. Znam ja jako dobro što je sve Željko Sopić učinio i koliko se i on trudio i trudi da se nađe zajednički jezik između mene i kluba. I ponavljam: ja vjerujem kako će se to, što prije to bolje, i dogoditi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here