Mozaik

Na festivalu craft piva plaćat će se beercoinima!

Na festivalu craft piva plaćat će se beercoinima!

U riječkom “Boom Bar-u”, na press konferenciji, najavljeno je prvo izdanje Picnic-a, festivala craft piva i roštilja koji će se u organizaciji tvrtke “Beercoin” i produkciji “Boom Bar-a” održati 11. i 12. svibnja, na predivnom prostoru parka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Guvernerove palače. U ime organizatora festival je predstavila gđa. Adriana Battistella koja je rekla da će Picnic posjetiteljima ponuditi uživanje u vrhunskom craft pivu te zalogajima u pripremi majstora roštilja te će to biti izvrstan spoj ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara i gastro delicijama, ali i u bogatom zabavnom programu.

Festival će se održavati tijekom navedenih dana i to u terminu od 17 do 02 sati, ulaz će prvoga dana biti slobodan za posjetitelje, dok će se drugog dana naplaćivati 30,00 kn. U petak, 11. svibnja, posjetitelje će zabavljati Two Stupid Dogs te DJ Alen Tibljaš, dok će u subotu svoje nastupe održati bandovi Coffee Shop Acoustic te jedan od najpoznatijih hrvatskih bandova – Vatra.

Specifičnost će biti i sredstvo plaćanja – Beercoin, posebna valuta koju će posjetitelji moći dobiti u zamjenu za novac na blagajnama festivala, a organizator priprema još zanimljivih novosti i iznenenađenja te je za vjerovati da će Rijeka dobiti jednu doista zanimljivu, sadržajnu i atraktivnu manifestaciju.

Svoje sudjelovanje najavile su naredne pivovare: San Servolo, Gardens Brewery, Zmajska, Medvedgrad, 5th Element, Bura Brew, Prvo Viško pivo, Varionica, Vergal Beer, Mas Plenum, Rebel i Keller. U ime pivara, predstavnike medija je predstavila gđa. Antonija Žumberac, regionalna voditeljica Pivovare Daruvar koja se predstavlja craft linijom 5th Element, a u svom je obraćanju izrazila zadovoljstvo organizacijom festivala i najavila istinski spektakl.

Za fine zalogaje pobrinut će se: Oštarija Fortica, Bar Bar, Nino’s i McCain, dok će i ljubitelji sladoleda doći na svoje ponudom linije Nestle Ice Cream. U ime gastro sudionika na press konferenciji je sudjelovao g. Senad Lović, vlasnik Bar Bar-a koji je najavio brojna gastro iznenađenja i vrsne delicije.

Svoje posebno mjesto na Picnicu imat će Coca Cola i Barmen.hr, a pokrovitelji festivala su Inkognito, Papirna konfekcija “Tisak” i Storm Security.

Kako je zaključeno na press konferenciji, očekuje nas itekako zanimljiv vikend u kojem će, u posebnom prostoru, moći uživati svi oni željni vrhunske zabave garnirane vrsnom ponudom u kojoj će uživati sva čula.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

FOTO: Mladi Riječani prosvjedovali za spas planeta!

spMarch 22, 2019

‘I zvijezde štucaju’: Veliki pljesak publike na premijeri dječjeg ‘Vježbanja života’ (FOTO)

spMarch 22, 2019

Predstavljanje slikovnice ‘Rigo Janči – ljubav kao slatko nadahnuće’ napunilo Guvernerovu palaču

spMarch 22, 2019

Nizom radionica nastavljaju se Dani darovitih učenika

spMarch 21, 2019

FOTO: ‘I zvijezde štucaju’ – predstava o gradu koji je oduvijek prihvaćao razlike

spMarch 20, 2019

(VIDEO)”Rijeka sreće” na Molo longu: Lampionima do glazbala za djecu sa sindromom Down

spMarch 20, 2019

Rijeka sreće – lampionima do glazbala

spMarch 18, 2019

Znanstveni skup 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 18, 2019

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci najbolja u kategoriji Videorad!

spMarch 15, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.