Home Vijesti Na samrti javila mužu da im je Borilović ubio djecu!

Na samrti javila mužu da im je Borilović ubio djecu!

764
0

Iz sata u sat isplivavaju detalji nezapamćene tragedije čiji je glavni akter Vuk Borilović (34), prije nego što je stradao, ubio deset sugrađana na Cetinju, među kojima i dvoje djece.

Medicinska sestra u Općoj bolnici “Danilo I” na Cetinju Nataša Pajović Martinović, koja je ubijena na Borilovićevom krvavom piru, obavijestila je telefonom suprugu Miloša Martinovića da su im oba sina ubijena, prije nego što je ona podlegla povredama, pišu “Novosti” .

Iznenađen nevjerojatnom viješću, Miloš je nazvao Borilovića, svog stanodavca.

– Ubio sam i tvoju i svoju obitelj – odgovorio je Borilović, naoružan lovačkim karabinom i s dva okvira streljiva krenuo u kuće svojih susjeda u naselju Nedovina, ubijajući ih bez milosti.

Iz crnogorske policijske uprave priopćeno je da se ranjeni Borilović u 15.50 sati javio jednoj osobi i rekao joj da je ubio nekoliko ljudi, da je teško ranjen i da misli da neće preživjeti.

“Svjedok je sa V.B. razgovarao telefonom oko 15.50 sati, odnosno dvadesetak minuta nakon prethodnog telefonskog razgovora koji je vodio V.B. Prema riječima svjedoka, u ovom telefonskom razgovoru od 15.50 sati V.B. je naveo da je imao usmrtio veći broj ljudi te da je teško ranjen i da misli da neće preživjeti”, priopćio je MUP.

Podsjetimo, Vuk Borilović (34) navodno je s obitelji Martinović u petak, 12. kolovoza, naoružan ušao u njihov dom nakon svađe oko stanarine. Upucao je dvojicu dječaka – od 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović, a potom je izašao van i krenuo kroz naselje da sije smrt. Ubio je 10 ljudi, ranio šest, a kasnije je u razmjeni vatre s policijom i jednim mještaninom ubijen.

Previous articlePogledajte kako je Rebić majstorski zabio na otvaranju Serie A
Next articlePodignuta optužnica protiv ‘kralja Korza’ i njegovog sina, je li ovo pravi razlog odlaska ministra Marića?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here