Home Vijesti Nacist koji je maltretirao Indijce živi s mamom. Susjeda: Mislim da je...

Nacist koji je maltretirao Indijce živi s mamom. Susjeda: Mislim da je nezaposlen

49
0

Zagrebačka policija danas je uhitila nacista koji je maltretirao Indijce i crnce po Zagrebu. Radi se o 35-godišnjem Juraju Mesiću iz Ivanić Grada.

Kako piše Jutarnji, Mesić je samog sebe okvalificirao kao tehničara za računarstvo, a na jednom suđenju naveo je i da je bio zaposlen u jednoj poznatoj tvrtki u Sesvetskom Kraljevcu, s plaćom od 6000 kuna.

Mesić je na Božić 2016. godine uhićen zbog tučnjave. Tada je ispred lokala s prijateljem napao i istukao drugog muškarca, nanijevši mu teške ozljede glave. Njegova je majka, piše Jutarnji, u šoku.

“Nismo odmah znali što mu policija radi pred kućom jer tijekom nedjelje nismo gledali medije, pa ni taj video, ali kad sam u ponedjeljak prijepodne otvorila portale, odmah mi je bilo sve jasno.

Nažalost, on je jedan veliki obiteljski križ zbog čijeg ponašanja njegova majka pati. Ona nije zaslužila da joj sin pravi budalu od sebe. Ne znam gdje trenutno radi jer mi se ponekad čini kao da je bez ikakvih obaveza, ali znam da je nekad radio i da nam je govorio kako su ga drugi uvalili u neke probleme pa je morao i na sud”, kaže za Jutarnji jedna od susjeda Juraja Mesića.

Podsjetimo, policija je ranije danas objavila da je započela kriminalističko istraživanje nad idiotom koji je rasistički vrijeđao ljude tamne boje kože u Zagrebu te je dospio u javnost nakon što se snimio kako na rasnoj osnovi vrijeđa stranog radnika.

Previous articleTršćanski političar dobio dvije godine zatvora jer je udario čovjeka koji ga je kritizirao zbog nošenja ruske zastave
Next articlePogledajte asistenciju bivšeg talenta Hajduka za gol protiv Milana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here