Home Najnovije Najdraža Vučićeva voditeljica komentirala masakr u Srbiji: ‘Kamo sreće da je dječak...

Najdraža Vučićeva voditeljica komentirala masakr u Srbiji: ‘Kamo sreće da je dječak gledao Zadrugu’

126
0

Srpska voditeljica Jovana Jeremić je u emisiji govorila o svom mišljenju povezanosti reality programa ‘Zadruga’ u Srbiji s masovnim ubojstvom koje je počinio trinaestogodišnji dječak u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Dječak je očevim pištoljem ubio osmero učenika i zaštitara, a ranio je još sedam ljudi.

“Tvrdim i stojim iza toga svojim imenom i prezimenom, da ovo dijete nažalost uopće nije gledalo televiziju. Kud sreće da je gledao Zadrugu, vidio bi da na prvi trag nasilja koje se dogodi, naš veliki šef djeluje tako da ekstremno kažnjava nasilnike. Neki su kandidati bili i diskvalificirani”, rekla je voditeljica Jovana Jeremić.

Potrenuta je peticija za zabranu emitiranja sadržaja na Pink i Happy televiziji na kojima se emitiranju brojni reality showovi u kojima su prisutne scene nasilja i vrijeđanja.

Oni koji su potpisali peticiju su uz potpis napisali i poruke zašto misle da se trebaju ukinuti ove televizije i istaknuli su da emisije koje se emitiraju na ovim televizijama propagiraju nemoral, kršenje ljudskih prava i uznemiravaju javnost.

“Ne želim da nezdravo postane normalno. Neka se zaustavi mentalno trovanje nacije”, glasila je jedna poruka.

Previous articleKupaona iz bivše Juge izazvala kaos na mrežama: ‘Moja je i danas ista’ (FOTO)
Next articleJugoslavenska zastava (skoro) zabranjena u Berlinu: njemačka policija je mislila da je zastava jedne druge države

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here