Home Najnovije Najkraća Dambrauskasova presica: Šokantno, nevjerojatno… Kako ćemo ovako?

Najkraća Dambrauskasova presica: Šokantno, nevjerojatno… Kako ćemo ovako?

114
0

“Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić? Je li ok, nadam se da je dobro. Kako ćemo odraditi presicu bez njega?” rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas na početku današnje konferencije za medije, održane ususret utakmici s Istrom, zapitavši se gdje je novinar koji mu je od dolaska u klub uvijek postavljao najviše pitanja na presicama.

“Situacija je sve bolja i bolja. Vuković, Atanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan”, rekao je.

Podsjetimo, pred Hajdukom je posljednji domaći prvenstveni ogled ove sezone. U 35. kolu HNL-a u subotu od 19.05 sati na Poljud stiže Istra protiv koje Hajduku treba pobjeda, ali mora i navijati za kiks Dinama protiv Šibenika.

“Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama”, rekao je Dambrauskas pa odgovorio na pitanje o tome jesu li dva boda koja je Hajduk ove sezone izgubio u Puli dodatan motiv za ovu utakmicu:

“Ne znam razmišljaju li igrači o tome. Ja uživam gledati Istru. Veliki kredit njihovom treneru. Njihovo mjesto na ljestvici nije realno. Jako su opasan suparnik svakome. Moramo biti ozbiljni i fokusirani.”

Previous articleTomić: Do finala Kupa ću svima dati optimalnu minutažu! (VIDEO)
Next articleGradonačelnik Filipović u Beogradu izabran za potpredsjednika NALAS-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here