Home Sport Tomić: Do finala Kupa ću svima dati optimalnu minutažu! (VIDEO)

Tomić: Do finala Kupa ću svima dati optimalnu minutažu! (VIDEO)

168
0

Uoči susreta 35. kola 1. HNL-a sa Slaven Belupom Rijeka nema imperativ u prvenstvu, no ne želi u negativnom raspoloženju dočekati finale Hrvatskog kupa.

– Svi skupa smo bili jako razočarani nakon prošle utakmice, jer smo razočarali navijače i utakmica je završila na takav način. No imamo još dvije utakmice i želimo ih odraditi na dobar način, kako bi što spremniji ušli u finale Kupa, najavio je trener Rijeke Goran Tomić.

– Slaven je dobra ekipa, spoj mladih i iskusnih igrača, koje je kolega Zekić dobro posložio, neopterećni su jer su osigurali opstanak, tako da mogu svima napraviti probleme, smatra Tomić, koji je najavio dosta izmjena u sastavu:

– Imamo ove dvije utakmice i tu humanitarnu u srijedu. Dat ćemo priliku igračima koji su manje igrali, tako da svi imaju optimalnu minutažu do četvrtka i finala Kupa. Nažalost, Drmić i Krešić su otpali zbog kartona, Vučkić je ozlijeđen od Hajduka, Abas se isto žali na neke probleme, imamo neke ozlijeđene otprije. Dat ćemo priliku igračima s dosad manjom minutažom, zaključio je trener Rijeke.

Previous articleLegenda Zvezde ispričala što se događalo na Maksimiru prije 32 godine: ‘Kad su navijači to napravili znali smo što slijedi’
Next articleNajkraća Dambrauskasova presica: Šokantno, nevjerojatno… Kako ćemo ovako?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here