Home Mozaik Najpoznatija navijačica Vatrenih u trikou zavladala ulicama Beverly Hillsa: Izvela vruće poze...

Najpoznatija navijačica Vatrenih u trikou zavladala ulicama Beverly Hillsa: Izvela vruće poze na autu i oblinama mamila prolaznike

265
0

Najpoznatija navijačica Ivana Knoll ne prestaje pokazivati zanosnu liniju i bujne obline, a Instagram je užarila izdanjem u trikou dok je pozirala na ulicama Beverly Hillsa.

Na fotografijama je Ivana pokazala drži znak za parkiranje te kako se izvija po crvenom automobilu u tigrasto-crnom trikou na koji je kombinirala crne visoke štikle.

“Nije loše”, “Brutalno”, Prezgodna si”, “Ludilo”, “Prekrasna”, nizali su se sami komplimenti ispod zavodničkih fotografije Ivane Knoll.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Ivana u tako eksplicitnoj kombinaciji šeće ulicama. Nedavno je tako pozirala i na londonskim ulicama, gdje su je čak ulovili i paparazzi.

Na svom profilu na Instagramu objavila je i niz fotografija na kojima pozira čitajući novine u crnim tangicama i prozirnom topu, a u opis je stavila emotikon plišanog medvjedića.

Naime, Knoll posljednjih tjedana rjeđe objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, a tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru bila je glavna senzacija čiji su pokret pratile tisuće ljudi.

Inače, Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na nogometnim prvenstvima i zbog kojih je postala prava svjetska senzacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here