Home Mozaik Nakon dugogodišnje veze saznala neugodnu istinu o majci svog dečka: sada je...

Nakon dugogodišnje veze saznala neugodnu istinu o majci svog dečka: sada je sve jasno

147
1

U životu uvijek dođe trenutak kada roditelji trebaju svom odraslom djetetu dati više slobode. Ispovijest djevojke na Redditu podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama jer je otkrila da majka njezinog odraslog dečka, koji je na fakultetu, i dalje prati svaki njegov korak.

Kako je objasnila, roditelji su općenito previše zaštitnički nastrojeni prema njemu. Kada se pokušao nositi s majčinim posesivnim ponašanjem, ona je počela glumiti, plakati i “tako drži sina u ruci”.

Kao da je dijete

Kako je rekla djevojka, njen partner je super, odličan je učenik, ali nema slobodu, pa ni kretanje, jer ga roditelji prate na svakom koraku.

  • Imaju aplikaciju preko koje prate njegovo kretanje i u svakom trenutku točno znaju gdje se nalazi. Zna biti vrlo neugodno jer je on odrastao čovjek i ponašaju se prema njemu kao prema djetetu. Čak mu govore i kad se treba vratiti kući – rekla je.

Kako je priznala, to joj je zbunjujuće i čudno jer njeni roditelji imaju drugačiji odnos i ona ima potpunu slobodu.

  • Njegovi roditelji su stvarno kulturni i fini prema meni. Nemam ništa protiv, ali boli me kad gledam kako mu ograničavaju kretanje i otežavaju život. Pokušao se izboriti za malo slobode, ali majka je zanovijetala, plakala i svjesno ga čvrsto držala u ruci – dodala je.

Neshvatljiva joj je posesivnost njegovih roditelja, ali i ponašanje njezina dečka koji se boji da ne razočara mamu i tatu.

  • Čini mi se da je glavni motiv njegovog uspjeha u srednjoj školi strah da ne razočara roditelje, posebno majku – rekla je.

Kako je naglasila, pokušala je s dečkom razgovarati na tu temu, no on je branio roditelje pa se sada pita je li pogriješila što je uopće započela takav razgovor.

“Njegova bitka”

Brojni su komentari na priču mlade žene, a većina smatra da se ne bi trebala miješati u odnos svog dečka s roditeljima.

  • Ne možete kritizirati njegov odnos s roditeljima i prisiljavati ga da prihvati vaše standarde. To je njegova bitka i on to mora razumjeti. Svako vaše uplitanje u cijelu priču samo će pogoršati odnos između vas dvoje –
  • To je mamin sinčić i takav će ostati zauvijek. Moj ti je savjet da bježiš iz te veze dok još možeš…
  • Jadna njegova buduća žena, to je sve što imam za reći – bili su samo neki od komentara na njezinu objavu.

Odgovarajući na te reakcije, djevojka je naglasila da nema namjeru nikoga omalovažavati, a pogotovo ne roditelje dečka kojeg voli.

  • Nisam imala namjeru miješati se u njihov odnos, a kamoli omalovažavati njegove roditelje. Jednostavno sam ga htjela podržati da se izbori za malo više slobode – zaključila je.
Previous articleMlađa žena s četvrtog kata bacila laptop na djevojku u prolazu: ‘Kaj si se u*rala! Pa pazila sam’
Next articleTeško ozlijeđen u sudaru s vatrogasnim vozilom

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here