Home Vijesti Mlađa žena s četvrtog kata bacila laptop na djevojku u prolazu: ‘Kaj...

Mlađa žena s četvrtog kata bacila laptop na djevojku u prolazu: ‘Kaj si se u*rala! Pa pazila sam’

87
0

Maloljetnica je potvrdila kako se u 23 sata vraćala doma u istu zgradu u kojoj stanuje, a dovezao ju je dečko koji je ostao u autu

Ana (26) proglašena je krivom i osuđena jer je maloljetnicu na parkiralištu skoro pogodila laptopom kojeg je bacila s balkona na četvrtom katu zgrade.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u srpnju oko 23 sata u Karlovcu, a Ana je osuđena jer je “narušavala javni red i mir na naročito drzak način”.

“Ona je bez ikakvog povoda i razloga s prostora svog balkona koji se nalazi u potkrovlju stambene zgrade bacila prijenosno računalo laptop dimenzija cca 40×30 cm koji je udario u tlo u neposrednoj blizini maloljetne djevojke.

Nakon bacanja prijenosnog računala laptopa vikala je s balkona: ‘Kaj ste se usrali, kaj se bojiš, pazila sam‘. Dakle na javnom mjestu se ponašala na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane ili narušavajući njihov mir”, naglasila je sutkinja.

Maloljetnica je potvrdila kako se u 23 sata vraćala doma u istu zgradu u kojoj stanuje, a dovezao ju je dečko koji je ostao u autu, a ona je krenula prema ulazu u zgradu ispred kojeg ju je čekala majka.

“Odjednom je ispred mene na pločnik pao laptop kojeg je kroz prozor svog stana u potkrovlju bacila moja susjeda Ana. Vidjela je da smo došli i vidjela je da sam krenula prema ulazu u zgradu i smatram da je namjerno bacila laptop baš u trenutku kada sam ja prolazila.

Laptop je pao na pločnik ispred mene, nije me ozlijedio, a sve su vidjeli dečko i moja majka”, istaknula je maloljetnica koji je laptop promašio samo pukom slučajnošću.

Ana nije iznosila obranu, niti se odazvala na sudsko ročište. Osuđena je na 20 dana uvjetnog zatvora, a na presudu se može žaliti. Više ne živi u toj zgradi. (Danica)

Previous articleMladi znanstvenik Ivan S. potajno snimao djevojke kako se presvlače u kabinama trgovačkog centra
Next articleNakon dugogodišnje veze saznala neugodnu istinu o majci svog dečka: sada je sve jasno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here