Home Vijesti Naručio mineralnu u restoranu, poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu

Naručio mineralnu u restoranu, poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu

429
0

Bračni par iz Pule u svibnju je sjeo na ručak u jedan riječki restoran. Naručili su mineralnu vodu, koja im je u bočicama poslužena prije ručka. Stanko Laković za RTL je prepričao što se dogodilo nakon što je uzeo gutljaj iz bočice.

“Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorjela. I iz restorana su me nakon možda pola minute, minute poslali van”, tvrdi.

Djelatnici su pozvali Hitnu pomoć koja ga je odvela. Nakon prve, lažne sumnje na alergiju, liječnici su dali dijagnozu što je popio.  “Neko korozivno sredstvo, neka kiselina. Meni je par kapi prošlo dole po jednjaku i to mi je u biti spalilo jednjak. Da sam popio više, ne bi me bilo tu”, priča Laković.

Ne zna kako je kemikalija završila u bočici pa na njihovu stolu. Kaže, kada ga je odvozila Hitna ispred restorana, supruga se vratila unutra. 

“Nisu joj htjeli dati ni bocu ni čašu nego su samo iz frižidera izvadili drugu bocu da može slikati što je pio, koja vrsta pića. Kad je tražila račun, na računu je bilo samo meso koje smo naručili. Supruga je zvala policiju, policija nije htjela van izaći, znači, ako bude zvala hitna će izaći, ako ne nemaju što izlazit”, rekao je Puljanin Stanko.

Vlasnik restorana koji se nije htio snimati, telefonski je za RTL potvrdio da su uz jelo naručili dvije mineralne vode s okusom, ali nije znao objasniti zbog čega one nisu prikazane na računu koji im je izdan. 

Slučaj je na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci u čijem dopisu stoji: “Spisi Državnog odvjetništva za vrijeme provođenja izvida i drugih radnji do donošenja odluke o prijavi, smatraju se tajnima”.

Stanko ostaje tjedan u bolnici, a zbog spaljenog jednjaka smršavio je dvadeset kilograma. U početku svakih sedam, a sada svakih 20 dana, ide u anesteziju i bužiranje odnosno širenje jednjaka i to kada više ne može progutati ni puding ni juhu. 

Piće je popio polovinom svibnja, a javno odlučio progovoriti tek sada, nakon priče o devetogodišnjaku koji je u Krapini u ugostiteljskom objektu umjesto soka od jabuke dobio opasnu lužinu. 

Previous articleNjemica (22) koju su Hamasovi militanti krvavu vukli u kamionetu je ipak živa? Njezina majka tvrdi: ‘Živa je, ali je kritično’
Next articleNetko iz Hrvatske dobio je više od 97.000 eura na Eurojackpotu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here