Home Sport Navijači Hajduka postali članovi omražene Dinamove filijale, kasnije se hvalisali time

Navijači Hajduka postali članovi omražene Dinamove filijale, kasnije se hvalisali time

591
0

Navijači Hajduka masovno su se krenuli online učlanjivati u Lokomotivu te po cijeni od 30 eura kupovati pretplate, godišnje ulaznice kluba s Kajzerice. Razlog je što Hajduk u zadnjem kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Lokosa u Kranjčevićevoj. Premda je do tada još 35 prvenstvenih kola i 10 mjeseci, navijači Hajduka tako žele osigurati ulaznicu za utakmicu na kojoj već sada planiraju proslaviti naslov koji čekaju 18 godina.

Ali, to više nije moguće online, preko platforme Scribd. Preostala je samo opcija učlanjenja osobno, dolaskom u klupske prostorije Lokomotive u zagrebačkom kvartu Kajzerica. Lokomotiva je očito taj potez povukla kako bi spriječila da joj članstvo pumpaju hajdukovci, i to zato da u zadnjem kolu od Kranjčevićeve naprave Poljud.

No, za kontru Lokomotive krivi su navijači Hajduka. Točnije, onaj kojem je prvom palo na pamet ući u Lokomotivu na ovaj način i s ovom svrhom. On se na društvenim mrežama pohvalio svojom dovitljivom diverzijom i pozvao navijače da se također učlane u Lokomotivu: 

Hajdukovci su se masovno učlanjivali u Lokomotivu, njima omraženu filijalu Dinama. Onda im je presudilo hvalisanje

“Onaj osjećaj kad kupiš godišnju ulaznicu nekog drugog kluba kako bi dva puta (a možda i tri sretnemo li se u Kupu) mogao pogledati svoj klub. Za one kojima još uvijek ništa nije jasno skrećem pažnju da je kupnjom ove godišnje ulaznice osigurana karta i za zadnje prvenstveno kolo HNL-a u kojem ćemo, iskreno se nadam, u ariju podići kantu naslova prvaka.” 

Zatim se više hajdukovaca povelo njegovim primjerom te se pohvalilo članstvom u njima donedavno omraženoj Dinamovoj filijali. Tako se doznalo za veliku akciju i Lokomotiva je reagirala. (index)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here