Home Sport Navijači na Fejsu: Od Josipe Lisac nisam osjećao ovakav sram

Navijači na Fejsu: Od Josipe Lisac nisam osjećao ovakav sram

199
0

Hrvatska je u Osijeku u utakmici šestog kola kvalifikacija za Euro 2024. izgubila od Turske 1:0. Jedini strijelac je bio Yilmaz u 30. minuti nakon katastrofalne greške Dominika Livakovića. Bila je ovo daleko najgora utakmica Hrvatske u ovim kvalifikacijama i momčad Zlatka Dalića može biti i sretna da je izgubila samo minimalnim rezultatom.

Navijači su nakon susreta bili vrlo nezadovoljni viđenim. Većina ih je komentirala vrlo loše, a na trenutke i nepostojeće navijanje na tribinama Opus Arene kao i izvođenje himne. Drugi su se orijentirali na izvedbu momčadi i igrače koji su svega desetak minuta igrali nešto što se može nazvati prihvatljivim nogometom. Izdvajamo najpopularnije komentare.

“Oprostite dečki ali ovo je kritično. Cijela fama oko ove utakmice je završila kako i prilici. Od dijeljenja ulaznica, kritične atmosfere, kritičnog komentatora do kritične igre, e da i izvode je himne, od Josipe Lisac nisam osjećao veći sram.

Svatko nakon današnje utakmice ima pravo kritizirati iako ste i sami svjesni toga, ali ovo nije na razini ozbiljnog nogometa. Ljudi trebaju biti svjesni da će ovako izgledati kada odu Modrić, Perišić i ekipa…glavu gore i idemo dalje!”

“Sprdnja od utakmice, izvođenja himne, ekipe, igre i atmosfere, S ovom igrom smo kanta za napucavanje.”

“Kakva je bila himna, takva je bila i utakmica.”

“Ovo što su igrali je teška sramota. Pola njih ne zaslužuje nositi hrvatski dres. Bez imalo želje i borbe ne može se dobiti ni slabije od Turske.”(Index.hr)

Previous articleVučić: Sve se vratilo na svoje mjesto, Zvezda je ispred Dinama
Next articleHrvatska porazom u Walesu može ostati bez Eura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here