Home Najnovije Navijači u Šibeniku skandirali ZDS i slavili NDH. Razvili i bizaran transparent

Navijači u Šibeniku skandirali ZDS i slavili NDH. Razvili i bizaran transparent

279
0

Dinamo i Šibenik na Šubićevcu igraju utakmicu 37. kola HNL-a. Ako Dinamo pobijedi, postat će novi/stari prvak Hrvatske, a u svakom drugom slučaju Hajduk se vraća u borbu za naslov. Na tribinama, dok se na terenu vodi rovovska bitka, traje također utakmica, ona navijačka.

U njoj zasad nema pobjednika, ali ima incidenata. Naime, nakon 20-ak minuta relativno normalnog navijanja, uz tek poneku uvredu najvećim rivalima kakva je uobičajena za tribine, Bad Blue Boysi i Funcuti su zajedničkim snagama počeli ustašovati. Prvo je jedna tribina vikala “za dom”, a druga odgovarala “spremni”, a onda se s tribina čulo i “O Hrvatska, Hrvatska, nezavisna država” u slavu zločinačke NDH.

Sve to zaključeno je transparentom koji su podigli Bad Blue Boysi, na kojem je pisalo: “Nisu nam zatrli sjeme krvnici što paklom gmižu.” Nije potpuno jasno što je bila poruka tog transparenta, ali čini se da se radi o stihu iz pjesme Ive Fabijana Proljeće u Bleiburgu. (Tekst i Foto: Index)

Previous articleVIDEO Ukrajinski pobjednici Eurosonga objavili službeni video pjesme Stefania, snimljen je u Buchi i Irpinu
Next articleVIDEO: Španjolska predstavnica ljubila svoju djevojku u usta tijekom proglašenja pobjednika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here