Home Najnovije Navijači u Zadru napali policiju bakljama i bocama, jedan policajac ozlijeđen

Navijači u Zadru napali policiju bakljama i bocama, jedan policajac ozlijeđen

140
0
lisi

Zadarski policajac ozlijeđen je u navijačkim neredima koji su se jučer dogodili ispred sportske dvorane Jazine, gdje se okupilo više navijača koji su na policajce bacali baklje i boce, nakon čega je policija uz prisilu dio njih uhitila.

Iz policije su priopćili kako su se neredi ispred Jazina te na dijelu ceste dogodili oko 17:30, u vrijeme dok se iza zatvorenih vrata održavao sastanak predstavnika Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar i gradskih vijećnika oko trenutne situacije u klubu. Tamo su navijači korištenjem zabranjenih pirotehničkih sredstava narušavali javni red i mir te onemogućavali nesmetan prolaz sudionicima u prometu.

Dolaskom policajaca oglušili su se na više njihovih upozorenja i naredbi te su nastavili s protupravnim ponašanjem. Prema policajcima su potom počeli bacati pirotehnička sredstva i staklene boce te druge predmete pogodne za ozljeđivanje, nakon čega je policija prisilom djelovala prema većem broju osoba.

Jedan policajac pritom je ozlijeđen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i činjenica te nastale materijalne štete.

Previous article23-godišnjak prijetio 29-godišnjaku pa mu oštetio komunalno vozilo!
Next articlePapu: Hrvatska je pobijedila Brazil, a mi smo slavili. Znali smo da sređujemo Hrvate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here