Home Vijesti Nenad Bakić: Djeca u škole!

Nenad Bakić: Djeca u škole!

208
0

Epidemiolog Kaić se jako istaknuo u nastojanju da se djecu ne pusti u škole. To je strašno. Sigurno će tražiti i da djeca nose maske na nastavi, piše na svom fb profilu Nenad Bakić.

‘Ne znam na osnovu čega daje te projekcije, u zadnje vrijeme su njegove bile ponajgore. Recimo pogledajte dolje (link u komentaru). Ovo je baš fantastičan promašaj, mogli bi ga koristiti na burzi za predviđanja, pa raditi suprotno.

Također u istom intervjuu tvrdi da bismo epidemiju trebali staviti pod kontrolu ‘praćenjem kontakata’. U proljeće je pak tvrdio da je oko 50 PUTA više slučajeva prošlo nedetektirano, dakle da je praćenje potpuno uzaludno.

E sad moja ideja. Da pišemo tim ljudima, recimo Kaiću (i njihovim šefovima). On je očito zarobljen u svojoj kuli bjelokosnoj i vjerojatno impresioniran svojom slikom u medijima, koji jako vole negativne stvari. To je njegov bubble. Kad bi dobio emailove s dokazima koji su suprotni njegovim neutemeljenim stavovima, čuo razloge roditelja i tako dalje, možda bi promislio? Kao što sam rekao, prognoze mu nisu neke pa bi time profitirao…’, zaključuje Bakić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here