Home Mozaik Neno Belan & Fiumens i Grad zasvirat će na velikom humanitarnom koncertu...

Neno Belan & Fiumens i Grad zasvirat će na velikom humanitarnom koncertu u Exportdrvu 04.05.2024.

264
0
fb event humanitarni 1
fb event humanitarni 1

𝗛𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗻𝗶 𝗸𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 za 𝗜𝘃𝗮𝗻𝗮 𝗙𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗯𝗲𝗿𝗮 | 04.05.2024. Exportdrvo
– Na koncertu će nastupiti: 𝑵𝒆𝒏𝒐 𝑩𝒆𝒍𝒂𝒏 & 𝑭𝒊𝒖𝒎𝒆𝒏𝒔, 𝑮𝒓𝒂𝒅, 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝑪𝒐𝒗𝒆𝒓 𝑩𝒂𝒏𝒅, 𝑳𝒆𝒊, 𝑹𝒊𝒗𝒆𝒓 𝑩𝒓𝒆𝒆𝒛𝒆 𝒊 𝑴𝒚𝒔𝒕𝒊𝒄 𝑹𝒐𝒔𝒆 𝑬𝒏𝒔𝒂𝒎𝒃𝒍𝒆.

U subotu, 4. svibnja s početkom u 20h u prostoru Exportdrva održat će se humanitarni koncert za pomoć Ivanu Ferderberu, mladom Riječaninu koji se bori s teškom dijagnozom tetraplegije nakon nezgode koja ga je 2022. zadesila prilikom vožnje električnog bicikla. Voditelji programa su Barbara Udovičić i Filip Štimac.

Cijena ulaznice: 𝟏𝟎€, 15€ na ulazu
Prodajna mjesta: 𝐄𝐧𝐭𝐫𝐢𝐨.𝐡𝐫, 𝐊𝐥𝐮𝐛 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐡 𝐑𝐢𝐣𝐞𝐤𝐚 i 𝐃𝐚𝐥𝐥𝐚𝐜 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐒𝐡𝐨𝐩 𝐑𝐢𝐣𝐞𝐤𝐚.
Ulaznice online na Entrio.hr: https://www.entrio.hr/…/humanitarni-koncert-za-ivana…

Ivan, zaljubljenik u glazbu, vaterpolo i uličnu umjetnost, suočava se s izazovima svakodnevnog života zbog ozljeda mozga i vratne kralježnice koje je pretrpio u nesreći. Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć s obzirom da se očekuje dugotrajno i skupo liječenje.

Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć.

Cilj ovog koncerta je prikupiti financijska sredstva koja će Ivanu omogućiti pristup neurorehabilitaciji i robotici, kao i nabavku posebnih aparata za komunikaciju i prijevozno sredstvo kako bi mogao nastaviti s terapijama.

Njegov oporavak trajati će dugo, te je Vaša podrška u promicanju ovog događaja od neprocjenjive važnosti za Ivanovu budućnost i oporavak. Molimo Vas da nam se pridružite i pružite svoj doprinos kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život.

Veselimo se Vašem dolasku i od hvala na Vašoj donaciji i podršci.

Ukoliko možete i želite dodatno doprinijeti kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život novčano pomozite uplatom na račun Ivanovog oca: Leonardo Ferderber
IBAN: 𝐇𝐑𝟗𝟎 𝟐𝟒𝟎𝟐𝟎𝟎𝟔 𝟑𝟏𝟎𝟎𝟐𝟐𝟐𝟑𝟗𝟐
Opis plaćanja: 𝐃𝐎𝐍𝐀𝐂𝐈𝐉𝐀 𝐙𝐀 𝐈𝐕𝐀𝐍𝐀

Zajedno pomozimo riječkom dečku Ivanu da ostvari pristup rehabilitaciji i usprkos tragičnoj ozljedi živi dostojanstveniji život!

Hvala Vam u ime Ivana i u ime Ivanove obitelji!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here