Home Najnovije Neobična objava Jakirovića: “Mašta me je upropastila”

Neobična objava Jakirovića: “Mašta me je upropastila”

250
0
Sergej Jakirović

Trener Dinama, Sergej Jakirović, izazvao je znatiželju javnosti objavom na svom privatnom Instagram profilu koja je izazvala različite reakcije. Naime, Jakirović je podijelio fotografiju Đorđa Balaševića, istaknutog pjesnika i kantautora, uz citat iz njegovog djela “Tri posleratna druga”: “Mašta me je upropastila, uvek sam zamišljao ljude boljima nego što jesu.”

Cijeli citat, koji glasi: “Mašta me je upropastila. Uvek sam uz likove smišljao karaktere, boju glasa, male navike i omiljene pisce, i nikad se to nije poklopilo sa njihovim pravim osobinama. Uvek sam ljude zamišljao boljim nego što jesu, i tako sam nekako i prošao.”, dodatno je pojačao značenje objave.

Zašto je ova objava neobična?

Ova objava izdvaja se kao neobična iz razloga što se Jakirović nakon preuzimanja Dinama javnosti obratio putem službenog Instagram profila, najavljujući svoju prisutnost i komunikaciju na toj društvenoj mreži.

Ovim potezom Jakirović je odabrao zanimljivu, gotovo introspektivnu, poruku u vrlo specifičnom trenutku svoje karijere. Nakon što je Dinamo doživio poraz od PAOK-a rezultatom 5:1 u uzvratu osmine finala Konferencijske lige, unatoč lijepoj prednosti od 2:0 iz prve utakmice, trener se našao pod žestokim kritikama javnosti.

Tri dana nakon te utakmice, Dinamo je pobijedio posljednjeplasiranog Rudeša rezultatom 3:0 u SuperSport HNL-u, no utakmica je bila teža nego što sugerira konačni rezultat. Osim toga, ključni igrač Martin Baturina ozlijedio se tijekom utakmice, dodatno komplicirajući situaciju za trenera Jakirovića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here