Home Sport Nervozni Dalić izgubio strpljenje na presici: ‘Prestanite, sjednite i slikajte‘

Nervozni Dalić izgubio strpljenje na presici: ‘Prestanite, sjednite i slikajte‘

223
1
dalipress
Youtube Screenshot

Nervozu je izbornik Zlatko Dalić pokazao u jednom dijelu konferencije za medije. Taman kada je bila negdje na sredini, valjda mu se malo sve skupa nakupilo, pa je “pukao” na banalnu sitnicu. Kolege fotoreporteri šetali su zbog boljih pozicija za snimanje, ali bile su smještene u pozadini. A kako je press centar improvizirani šator postavljen na daskama, sve je zbog toga škripilo i sve skupa malo podrhtavalo, što se vidi i na snimkama koje podrhtavaju, piše Slobodna Dalmacija.

Dakle, i njima je u interesu da se što manje tlo podrhtava, tako da nije bilo nikakve loše namjere već su ljudi samo radili svoj posao u lovu na što bolji kadar, sukladno pravilima ponašanja.

Dogodilo se to baš poslije pitanja o penalu Brune Petkovića kada je Dalić govorio da napadač Dinama nije trebao šutirati penal zbog toga što je na njemu napravljen i što mu je isti golman Unai Simon prije godinu dana na završnici, točnije finalu Lige nacija u Rotterdamu, već obranio udarac s bijele točke.

– Malo stanite hodati, dekoncentracija je. Ako već imamo konferenciju za medije onda sjednite i slikajte. Lupa previše – apelirao je Dalić.

1 COMMENT

  1. Momče iz Puuvna ili Duuvna…🤐😂.Js bi prije ispadanja sa EU prvenstva na njegovu mistu skoknia do Međegorja!😎

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here