Home Sport ‘Nikad niste tako pogriješili’ Englezi kritizirali dres Vatrenih, najviše kritizirali naše suparnike!

‘Nikad niste tako pogriješili’ Englezi kritizirali dres Vatrenih, najviše kritizirali naše suparnike!

296
0

Neumoljiva i suptilno provokativna modna analiza dolazi nam s Otoka. Britanski Daily Mail objavio je svoju listu svih modnih promašaja ovogodišnjih dresova u kojima će se 32 reprezentacije predstaviti u Kataru.

Rangirali su apsolutno svaki komplet dresova – primarni i rezervni – a mi ćemo izdvojiti samo neke najzanimljivije…

Na posljednjemu mjestu nalaze se dresovi reprezentacije Belgije, koja se s Vatrenima nalazi su u skupini F. Iskritizirali su ih ovako:

“Volimo originalnost jednako kao i sljedeći poznavatelji opreme za svjetsko prvenstvo, ali belgijska primarna oprema nažalost izgleda kao nešto što bi dijete odjenulo u diskoteku za 6. razred. Nismo previše sigurni što se događa s gostujućim brojem ili s rubom rukava, ali kraj belgijske zlatne generacije zaslužuje bolje od ovoga.”

Spomenimo i susjede – 29. mjesto pripalo je Orlovima:

“Za ovo vas moramo u startu upozoriti. Pumina odluka da pokuša uništiti rezervnu opremu postavljanjem ogromne značke u središte dresa nije karakteristična isključivo za Srbiju. No, ono što je svojstveno opremi Aleksandra Mitrovića i društva jest pomalo neukusna crveno-zlatna kombinacija koja dolazi s primarnim dresom. Jednostavno je moglo bez toga. Nadahnuto, možda, ako je to put do slave. Ali koliko je vas koji ste dobili Srbiju u nagradnoj igri za Svjetsko prvenstvo zadovoljni svojim odabirom?”

Kada je riječ o Hrvatskoj – zaustavili smo se na 22. mjestu:

“Svi mi volimo dobar hrvatski dres i da, čak i oni ponekad mogu malo pogriješiti – ali nikad tako loše kao što su napravili s ovim konceptom. Kao da je sada uveden porez na količinu crvenih kvadratića koje možete staviti na kockasti komplet. A mogli su se ugledati na dizajn iz 1998. koji je pokazao kako možete riješiti taj problem. Ono što Hrvatsku spašava od toga da bude još niže na ovom popisu je zadivljujuća rezervna oprema. Blijedi plavi karirani stil daje efekt pokreta i jedan je od najboljih na ovom turniru.”

Spomenut ćemo još samo prvo mjesto koje je, neočekivano ili ne, pripalo Japancima:

“Japan ima zavidnu povijest proizvodnje vrhunske opreme za svjetsko prvenstvo i jako smo zadovoljni što nas Adidas ove zime nije iznevjerio na tom planu. Malo vas odbija organizirani kaos na primarnome kompletu? No, može se reći da ga izvlači rezervna verzija. Zapravo, ne bi trebalo biti nikakvih pritužbi na ovo. Bila bi parodija da sada ispadnu u grupnoj fazi.”

Previous articleNajpoznatija hrvatska navijačica kritizirala SP: Najgora organizacija u povijesti (FOTO)
Next articleDjevojčica otkrila da je 3 godine starija od svoje sestre blizanke, evo kako je to moguće (FOTO/VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here