Home Vijesti Nikola Ivaniš trgao plakate Liste za Rijeku

Nikola Ivaniš trgao plakate Liste za Rijeku

1849
29

24 sata prije izborne šutnje dijelu sudionika riječke predizborne utrke popustili su živci. Politički tajnik PGS-a Nikola Ivaniš noćas se osobno uključio u trganje plakata Liste za Rijeku i to pred očima zaprepaštenih mladih aktivista stranke. Incident se dogodio na autobusnoj stanici kod 3.maja.


Nikola Ivaniš: Nervoza u pretposljednjoj noći kampanje

Inače, prema posljednjoj terenskoj anketi Ipsos pulsa koju objavljuje Večernji list, uvjerljivu pobjedu u 8. izbornoj jedinici odnosi Kukuriku koalicija, a dva mandata se smiješe HDZ-u. Sve ostale liste prema anketi ostaju bez mandata ali ih se čak pet nalazi blizu praga. S obzirom na činjenicu da uzorak Ipsos pulsa po izbornoj jedinici predviđa moguću statističku grešku od 4,9%, šansu da u fotofinišu ipak pređu izborni prag i osvoje mandat u Saboru imaju PGS-BUZ, Laburisti, Ladonja, NL Grubišić i AM-LISTARI-SUH. (rd)

29 COMMENTS

 1. Svaka čast Doktoru Nikoli Ivanišu
  za političara Nikolu Ivaniša nemam riječi
  dakle Dottore držite se onoga u čemu ste stručnjak i jako cijenjeni
  hvala

 2. može vas biti sram objavljivati takve vijesti, kakvo jefitino politikanstvo..ti koji su trgali plakate i ljepili ih preko naših ste bili Vi , i to pored nas dok smo djelili letke 3 – Majcima. Unatoč tome što je bilo mjesta za sve, išli ste ih preljepljivati, pa im je rekao da to ne rade..ako ste primjetili mi smo svugdje stavljali po jedan – dva plakata i puštali da se svi plakati vide… baš ste seronje.. ne mogu vjerovati koliko nisko možete ići 🙁 Osim toga, po preljepljenosti grada plakatima jasno je tko je preljepljivao i trgao plakate…

 3. E da , kad već spominjete ankete. Jučer je HRT objavio anketu Promocija Plusa na uzorku od 800 po jedinici, za razliku od Ipsosove od 400 po jedinici po kojoj PGS i Darijo Vasilić u 8. izbornoj jedinici prolazi u sabor =)

 4. TAJ INCIDENT “NEPOSTOJEĆI”, SE DESIO KADA SU PGS-ovci DJELILI PROMIDŽBENE MATERIJALE, A PORED NJIH UNATOČ VELIKOM PROSTORU ZA LJEPLJENJE PLAKATA DEČKI IZ AM I LISTE SU PRELJEPLJIVALI PGS-ove NETOM POSTAVLJENE PLAKATE UMJESTO DA SU IH ZALJEPILI DO NAŠIH. NA IVANIŠEVU SUGESTIJU DA TO NIJE FER I KOREKTNO TE BEZOBRAZNO ONI SU SE OGLUŠILI I DRSKO NASTAVILI PRELJEPLJIVATI, A TO DOVOLJNO GOVORI O NJIHOVOJ POLITIČKOJ KOREKTNOSTI I UVAŽAVANJA DRUGIH… MISLIM DA JE TO SAMO JEDAN OD RAZLOGA VAŠE RELATIVNO VELIKE KOALICIJE S VRLO LOŠIM REZULTATIMA, A KOJI ĆE SE SIGURNO POTVRDITI 4.12.2011.
  ISPRAVAK:
  AKO VEĆ NEŠTO PIŠETE ONDA BUDITE OBJEKTIVNI PA RECITE DA U ANKETI “IPSOS PULSA” PROLAZI PGS ALI MI NIJE JASNO OD KUDA STE IZVUKLI IZ TE ANKETE DA SU LISTA “AM I LISTA ZA RIJEKU” NA PRAGU ULAZA??? KADA U NIJEDNIM VEĆIM ANKETAMA NISU NI SPOMENUTI… ISTO TAKO BILO BI LIJEPO DA KADA VEĆ SPOMINJETE ANKETU ON “IPSOSA” KOJA JE RAĐENA NA UZORKU OD 4.171 ISPITANIKA DA SPOMENETE I ANKETU OD AGENCIJE “PROMOCIJA PULSA” KOJA JE RAĐENA NA GOTOVO DVOSTRUKOM UZORKU OD 8000 ISPITANIKA, A RAĐENA JE ZA HTV, GDJE PGS I DR. LJUBO JURČIĆ IMAJU SIGURAN MANDAT ZA SABOR…. DA ZAKLJUČIMO DA SE NAŽALOST OPET NIJE SPOMINJALA KOALICIJA STRANAKA “AM-LISTARI-SUH”…. I PO NE ZNAM KOJI PUTA OBMANJUJETE JAVNOST…

 5. Taj “loši” doktor je jedan od najpriznatijih internista-gastroenterologa u Hrvatskoj. Srati po političkoj osnovi je jedno, ali po stručnoj je stvarno grozno. On je ako nisi znao bio proglašen za najboljeg studenta Medicinskog fakulteta, dobio je Rektorovu nagradu, osnovao je prvi Ultrazvučni tim u KBC Rijeka početkom 80-tih, specijalistički ispit je položio sa izvrsnim, jedan je od pionira endoskopije u Hrvatskoj, a prvi je u Hrvatskoj u gastroenterologiju uveo i počeo raditi radijalnu endosonografiju kao metodu dijagnostike (pročitaj u liječničkom almanahu), proglašen je za NAJ doktora udruge pacijenata Istre……i tako unedogled. Pa koliko nisko treba ići?!?!?!

 6. iako su sve ove liste i stranke ispod 5%, svjedoci smo na ovom portalu bezbrojnih svađa oko prevlasti u marginalnom.

 7. Koliko ja znam Nikola je jedan od najboljih liječnika u državi ili najbolji u svom području. Također nema pojma o politici, ekonomiji, filozofiji i sličnim nevažnim stvarima.Pun je sebe i voli slušati svoj glas.Za njega bi bila tragedija da ne uspije njegova stranka jer to više nije stranka članova nego njegova kao što je i njegova ordinacija.Čovjek gubi živce, a ne znam zašto? Zar je tako lijepo u politici? I njegovi sljedbenici gube živce i jedino mogu napadati slabije. Kad može u GV-u reći nešto onda šuti cijela ergela,a u saboru čista nula.Sad se spanđao i sa onim kvazi ekonomistom Jurčićem koji je jedino u usporedbi sa Škegrom ispadao pametan i kako taj jadni Jurčić dobija glasove , a ne PGS on viče : ” Mi PGS!” (isto kao “Nas i Rusa 300 mil”). Želim mu sreću na izborima da mu ne otkaže srce. Živjela Rijeka bez Nikole, Zlatka,Vojka,HDZ-a i njhovih lopovluka.

 8. krasna razina kada se stara konjina prepire s mulcima 40 godina mlađima od sebe oko toga gdje ide čiji plakat. manje alkohola, vise tolerancije.

 9. @radoznala: to je tvoj osobni zaključak ili??? 🙂 jer po anketama sam već naveo rezultate.

  @pete: Bitno da si se ti dokazao!!! ahahahhaha… Sva sreća da Rijeka i sada živi bez tebe!!!

 10. ja sam i na svoje oči vidio sinoć kako aktivisti/plaćenici PGS-a TRGAJU plakate akcije mladih,a ne priljepljuju što je još u ovo predizborno vrijeme recimo i normalno jer je svaki prostor bitan s obzirom da su i jedni i drugi blizu praga,ali trganje je za svaku osudu..ne znam za gosp.Ivaniša ali zbog te činjenice mi se čini ova teza više vjerojatna..u svakom slučaju previše plakata je ionako kontraproduktivno tako da na kraju to uopće nije ni tolko bitno..tako da chillajte ljudi,šta bude bude..sretno svima,neka pošteniji prođu 😀

 11. Zbog ovakvih događaja ću izaći na izbore i glasati za listu broj 3. (Akcija mladih, Lista za Rijeku, BUZ-SUH)

 12. Na svu sreću novo komunikacije se ne može kupiti, pa se odmah razlučuje tko je pametniji!
  Sretno PGS

 13. Na svu sreću nivo komunikacije se ne može kupiti, pa se odmah razlučuje tko je pametniji!
  Sretno PGS

 14. Btw , sramota je da se medij koristi u političke svrhe, to je radio Franjo 90tih…. Tužno što ga neki još kopiraju

 15. može netko biti stručan ali ako nisi u stranci nema pristupa zapošljavanju na fakultetima, bolnicama, javnobilježničkim pisarnicama…. za državnu službu kadroviranje ide preko stranaka.
  Vukovi idu u čopor jer tako lakše love plijen, a ovi vukovi samotnjaci i buntovnici ala Čabrijan ili Ciganović krepavaju od gladi na zavodu za zapošljavanje.

 16. ČASTOHLEPAN.Tragedija je da od društva nisam tražio radno mjesto, već sam sam sebe želio zaposliti i još tri zaposlenice, a oni su odlučili da ne mogu dobiti 6 metara obale na tzv.pomorskom dobru i SAM riještit svoj problem. A buntovnik jesam jer se ne
  slažem sa sadašnjom svojom pozicijom u društvu, a djelujem kako nitko ne bi bio u takvoj živitnoj situaciji u vlastitoj zemlji i gradu.

 17. Kakve veze imaju plakati? Njih nitko ne čita. Ljudi ih percepiraju veoma površno i zapravo jedva primjećuju. S njih upamte eventualno kakvu fotografiju ili sličicu. Da ih pitate što su upamtili s pojedinog plakata ne bi znali ni reći. To je dokazano.
  Zaključak: cijela ta strka oko plakata je bez veze jer ne odlučuje ni o čemu.

Comments are closed.