Home Mozaik ‘Nikolina mi je ubila sina’: Miša Grof progovorio o Vidojevom braku i...

‘Nikolina mi je ubila sina’: Miša Grof progovorio o Vidojevom braku i optužio snahu – ‘Opasna je i zla’

618
0

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, preminuo je prije dva mjeseca iznenada u 43. godini života, a okolnosti pod kojima je povjesničar umjetnosti umro još su obavijene velom tajne.

Nedugo nakon što je Vidoje ispraćen na vječni počinak, Nikolina je ušla u žestoki sukob sa svekrom Mišom Grofom, kojeg je optužila da njoj i njezinoj kćeri uskraćuje nasljedstvo, a njihov javni rat ne jenjava.

Sada je Miša za Alo! otkrio nepoznate detalje bračnog života Pišekove i Ristovića, a potom šokirao kada je za smrt sina optužio snahu.

– Nikolina mi je ubila sina! Kupovala je kuće, izlete, bazene, lokale, firme… Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je u Londonu školovao kćer iz prvog braka i financirao njezine troškove. Ne znam kakvu imovinu želi, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da joj ne dam ništa, a ako počnem otkrivati ​​sve što znam o njoj, bit će uhićena – oštar je bio Miša na samom početku razgovora, koji je potom otkrio šokantne detalje Vidojeva braka s voditeljica.

– Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje ne spavaju zajedno više od dvije godine. Došao bi u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, a zatim otišao u hotel na spavanje. Ta je žena bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, psi su joj bili na manikuri, stalno je pokretala neke poslove, zajedno su proputovali pola svijeta. Kad više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka na njega je potrošila milijune eura. Sa sinom nikada nisam reao ni riječ, samo sam želio da bude sretan, iako sam bio svjestan svega. No, zbog nje više nemam dijete i ne želim šutjeti – rekao nam je ožalošćeni otac pa objasnio zašto Nikolinu vidi kao krivca za Vidojevu smrt.

– Tvrdim da je ta žena ubila moje dijete, samo zbog njenih hirova, umro je u 43. godini. Imam dokaze za sve što kažem. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom posjedu, zaključanih u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži od mene da joj dam sve Vidojeve dosjee, telefone i jedan njezin planer koji imam kod sebe. Piše s kim je bila, kada i gdje je bila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoje nije u tim planovima. Mogla bi biti ozbiljna knjiga, ali još ne planiram objaviti te dokaze. Moj sin se još nije ni ohladio, prerano je – zaključio je Miša Grof za Alo!

Nikolina i Vidoje u braku su dobili kćer Unu Sofiju, a Misha Grof istaknuo je kako njegovoj unuci neće nedostajati ništa u životu.

– Obožavam svoje unuke. Una je divna cura, ne znam kako je uspjela biti takva od tako zle majke. Još je jako mlada, nije svega svjesna. Mogu reći da će biti zbrinuta do kraja života, ništa joj neće nedostajati, ali Nikolina od mene neće dobiti ni dinara – bio je izričit.

Koliko loše mišljenje ima o snahi Miša je potvrdio kada ju je usporedio sa zapovjednikom logora.

– Koliko je žena opasna i zla govori činjenica da imam dokaze da su mnogi njoj bliski ljudi bježali od nje kako bi spasili život. Bila bi zapovjednica Jasenovca, vjerujte mi. Eto koliko je ona loša. U životu je nisam vidio da se smije, a sad kad mi je sin mrtav, pozira nasmijana – rekao je vidno ljutit.

Miša je komentirao i napise hrvatskih medija kako Nikolina aktivno traži posao na televiziji.

– Njezinu karijeru financirao je Vidoje, platio joj da bude voditeljica… Ta žena je željna publiciteta, ništa me od nje ne može iznenaditi. Moj sin se nije ohladio, a ona se ovako ponaša – zaključio je Miša.

Previous articleBezazlena Google pretraga zapalila društvene mreže!
Next articleOtac nosio mrtvu kćer (19) na rukama u bolnicu: Susjedi čuli vriskove djevojčice i vidjeli što joj radi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here