Home Mozaik Nina ispričala kako je njenog mrtvog praunuka (5) očuh nosio u torbi:...

Nina ispričala kako je njenog mrtvog praunuka (5) očuh nosio u torbi: Isplivali i strašni detalji o majci

726
0

Tijelo dječaka (5) iz ruskog Krasnodara, čiji je nestanak prijavljen 10. lipnja, pronađeno je zakopano dva dana kasnije u blizini obale rijeke Kuban, a njegov očuh Sergej Bugorkov uhićen je zbog sumnje da je počinio ubojstvo.

Proteklih dana počeo se rasplitati splet gnusnih zločina, a u javnost su izašli krajnje uznemirujući detalji. Prije svega, kako piše Komsomolskaya Pravda, majka Alena Maslanjikova (31) se pred policijom pretvarala da je dijete nestalo na roštilju koji su organizirali na rijeci. Sva radost u prirodi bila je farsa, a dječak je ubijen dva dana ranije.

Tada je javnost doznala da je majka dvoje djece više puta optužena za prostituciju, dok je, prema riječima dječakove bake Anželike Vasilevne, “mjenjala muškarce kao rukavice”. Starija žena je prije godinu dana policiji prijavila razvrat svoje kćeri, no sud joj je ipak dodijelio skrbništvo nad mališanom i njegovom 11-godišnjom sestrom (pravo ime nije objavljeno).

– Djeca su jecala kad su joj ih dali. To mi je kasnije napisao policijski inspektor. A nisu me ni pozvali na tu sjednicu suda – rekla je uplakana Anželika za Komsomolsku pravdu.

Nakon što se vratio majci i očuhu, dječak se često žalio na batine. No, prema Anželikinim riječima, djeca su Aleni bila jamstvo da će mjesečno od države primati 10.000 rubalja (oko 20.600 dinara) po djetetu u vidu socijalnih davanja zbog pandemije. Zbog toga je, prema riječima njezine majke, Alena “tolerirala njihovu prisutnost”.

Još jedan stravičan detalj otkriven je kada je policija objavila snimke sa sigurnosnih kamera zgrade u kojoj je par živio.

Na njoj se vidi kako Bugorkov izlazi sa šarenom torbom na dan ubojstva. Unutra je bilo tijelo dječaka kojeg je odveo na vrata svojih i Aleninih prijatelja, tražeći od njih da im pomognu prikriti zločin.

– Alena i Sergej prijatelji su s mladom obitelji, pa su nakon tragedije u kuću ovog para došli s onom kockastom torbom u kojoj je ležao već mrtvi dječak. Čak su ga otvorili i pokazali im da je dijete unutra! – rekla je prabaka dječaka Nina za Komsomolsku pravdu.

– Očito su ih htjeli zamoliti za pomoć, bilo da sakriju tijelo, ili nešto drugo. Ovo je meni nešto neshvatljivo, ne mogu to ni zamisliti – dodala je.

Prema riječima žene, obitelj, čiji su roditelji došli u neočekivani posjet, odlučno je odbila pomoć i izbacila ih. Nije poznato jesu li to prijavili policiji jer službene potvrde nema.

Nina kaže da je dječakova baka Anželika najviše bila potresena zbog njegovog nestanka te da je pila lijekove, zvala bolnice i mrtvačnice, dok majka nije bila previše potresena kada joj je došla u posjet.

– Sve je gledala ravnodušno, ali zapravo nije ništa poduzela da ga pronađe. Nije ni plakala, nije je bilo briga – prisjeća se.

Očuh djeteta sada je u pritvoru. Uhićen je zbog sumnje da je ubio dječaka, što je i priznao na ispitivanju. U međuvremenu, majka, koja je lažno prijavila nestanak i pretvarala se da traga, još nije optužena za suučesništvo. Kako prenose mediji, nije se došla ni oprostiti od sina.

Previous articlePogledajte što nudi ovogodišnja RetrOpatija
Next articleNovi detalji o prodaji Hajduka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here