Home Mozaik ‘Nitko normalan to ne bi napravio!’ Zbog snimke upropaštenog vjenčanja gore mreže,...

‘Nitko normalan to ne bi napravio!’ Zbog snimke upropaštenog vjenčanja gore mreže, mladenci molili susjedu da prestane, ona nastavila po svom!

734
0
Photo by Emma Bauso: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-kissing-2253870/

Vjenčanje na vlastitom imanju, prema riječima mladenaca, jedno je od najintimnijih i najljepših mjesta za izreći sudbonosno “da” uz zvuke tihe romantične glazbe.

Na nesreću jednog para, njihove zavjete potpuno je “ugušila” neuviđavna susjeda za koju tvrde da je počela kositi travnjak baš kad je mladenka napravila prve korake prema mladoženji i matičaru.

Gosti su potvrdili da je žena namjerno čekala trenutak da upali trimer kada je počela glazba koja je najavljivala dolazak mladenke te je nastavila kositi tijekom cijele ceremonije.

Kako kaže gošća, pokušali su je zamoliti da prestane, ali ona “nije bila ljubazna”, već je potpuno ignorirala njihove zahtjeve. Buka je bila toliko nametljiva da ona i ostali gosti nisu mogli ni čuti kako par izmjenjuje zavjete.

Žena je snimku cijele situacije podijelila na TikToku, odmah je postala viralna, a šokirani pratitelji nisu mogli vjerovati da će itko učiniti tako nešto, pitajući se što mogu toliko sakriti od svojih susjeda da im pokvare veliki dan.

Međutim, kao što su mnogi primijetili, slagali se svi dobro ili ne, takvo ponašanje nikada ne bi bilo prihvatljivo ni pod kojim okolnostima.

“Ne razumijem kako netko može biti tako zao. Stvarno je tužno ovo gledati”, “Ni ja ne mogu razumjeti. A žena je nekoliko puta pogledala vjenčanje – znala je što radi!” – napisali su ljudi.

Neki su mladencima savjetovali da se osvete glasnim puštanjem Slipknota ili da idu na satove bubnjanja, dok su ih drugi pozivali da se “dignu iznad njezine razine”.

Previous articlePrometna nesreća u Liburnijskoj ulici
Next articleDečko na majicu isprintao lik djevojke da joj dokaže da je neće prevariti na odmoru (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here