Home Mozaik Nives Celzijus ima novi spot, u prvom planu su njezine obline VIDEO

Nives Celzijus ima novi spot, u prvom planu su njezine obline VIDEO

94
0

Posljednje 2-3 godine nekako sam se više fokusirala na glumu, snimala u kontinuitetu nekoliko serija koje zahtijevaju svakodnevni, često i cjelodnevni angažman, piše Jutarnji. Ako tome pridružimo i velike televizijske projekte kao što su Tvoje lice zvuči poznato i Masked singer, ne ostaje previše vremena za druge poslove. No čim sam čula pjesmu i stih ‘Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena‘, znala sam da je to pjesma baš za mene i da je došlo vrijeme da se ponovno i glazbeno aktiviram. Emocijom i tematski me dosta podsjeća na pjesmu ‘Karanfili‘ jer je vesela i vrckasta, budi pozitivu, a meni je, priznajem, nedostajalo malo tih lakih nota i bezbrižne muzike kao predah od tih svakodnevnih, teških tema – kaže Nives Celzijus koja se na glazbenu scenu nakon nekoliko godina stanke vraća s pjesmom ‘Migni, namigni‘.

Autori njenog novog hita su Miroslav Škoro i Ivica Plivelić, a novi video spot u kojem Celzijus pjeva, pleše ali i peca režirao je Dario Radusin.

– Zbog spota sam se po prvi puta okušala u pecanju – otkriva pjevačica koja je imala i početničku sreću pa je u ribnjaku ‘Melinskog kuta‘ od prve upecala kapitalca.

– Nisam planirala ulov, no s ribama je očito kao i s muškarcima, kad ne želiš i najmanje očekuješ, najviše grizu – konstatirala je Nives priznajući da ju je ulov ribe uznemirio pa ju je brzo živu vratila u vodu. Njen kapitalac je stoga u video spotu kasnije dodan animacijski.

Nives trenutno možemo gledati u RTL-ovoj seriji ‘San snova‘, a uskoro ponovno i na koncertnim pozornicama diljem Hrvatske i regije. Svakodnevno je aktivna i na svojim društvenim mrežama na kojima ju prati gotovo milijun followera, a na oduševljenje muških fanova Nives otkriva da je i dalje single.

Previous articlePogledajte kako su Đoković i Ivanišević zaplesali nakon rušenja velikog rekorda!
Next articleLepa Brena ispričala je tužnu priču Aleksandre Prijović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here