Home Vijesti NLO iznad Lovrana?

NLO iznad Lovrana?

2409
1

Sinoć je, nešto iza 23 sata, iznad nogometnog igrališta u Lovranu, snimljen NLO. Kako javlja KvarnerInfo.net, čiji se snimatelj zatekao na mjestu događaja, bilo je potrebno zumirati do maksimuma (34 puta) da bi se objekt jasno vidio.

Navode i kako objekt nije proizvodio nikakav zvuk te kako je letio mirno, bez promjene brzine, nije ostavljao trag i nije treperio. “Letio je savršeno, kao da se radi o efektu iz videoigre, gotovo kao da pluta kroz nebo. Jako teško je procijeniti njegove dimenzije i visinu, ali procijenili smo da je okom gledano bio velik oko tri centimetra u promjeru”, dodaju.

Objekt je u jednom trenutku samo “stao” i na istom je mjestu ostao desetak sekundi, a potom se ponovno počeo kretati i naglo je promijenio oblik. “Kao da se pretvorio u divovsku plahtu naglo ubrzavajući prema Cresu. Toliko je izblijedio da smo ga jedva okom pratili. Na kraju je izgledalo kao da je negdje pao pa je netko komentirao: `Pao je na Cres!`”, navode očevici.

Dodaju i kako su u jednom trenutku pomislili da se objekt rasplinuo: “Jednostavno je promijenio oblik i izgubio sjaj, nakon čega je izgledalo da se je popeo još više i znatno ubrzao u smjeru otoka Cresa”.

POGLEDAJTE VIDEO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here