Home Mozaik Nogometaš organizirao ludu zabavu nakon poraza: 80 žena i 24 sata ludovanja

Nogometaš organizirao ludu zabavu nakon poraza: 80 žena i 24 sata ludovanja

143
0
gabigol
gabigol

Bivši nogometaš Intera, koji već nekoliko godina igra za Flamengo, završio je u središtu skandala zbog zabave organizirane u njegovom domu. Slavlje je trajalo cijeli dan, uz rijeke alkohola, nesputanosti i tučnjavu

Cjelodnevno slavlje, među ženama i rijekama alkohola, koje su stigle nakon velikog poraza 6:1. O nekadašnjem brazilskom nogometašu Intera, Gabrielu Barbosi Almeidi, poznatijem kao Gabigol, opet se priča. No ovog puta ne zbog podviga postignutih na terenu u dresu Flamenga, već zbog zabave koja je u najmanju ruku bila pretjerana. Kako prenose tamošnji mediji, prošlog 3. lipnja nogometaševa kuća bila je poprište 24-satne zabave, pune poroka i ludosti, toliko da je izazvala skandal. Pogotovo zato što je bilo prisutno čak 80 žena „angažiranih kao VIP gosti“.

Gabigola je klub sankcionirao zbog ponašanja nakon poraza

Flamengov broj 10 bio je prisiljen javno se ispričati. Ali to nije pomoglo da se izbjegnu mjere kluba koji ga je odlučio sankcionirati visokom novčanom kaznom i skinuti broj “playmakera” s njegovih pleća. Zasigurno nije prvi put da je Gabigol završio u novinama zbog događaja daleko od nogometnog terena. Nedavno je diskvalificiran na dvije godine zbog pokušaja lažiranja antidopinškog testa. Iako je optužba kasnije odbačena. Zatim kontroverza oko nošenja dresa Corinthiansa, Flamengovog povijesnog rivalskog kluba. A sada 24-satna mega zabava.

Zamjerili su mu i navijači

Ono što je sporno nije samo trajanje fešte ili aktivnosti koje se prakticiraju u kući Barbosa, nego prije svega činjenica da je fešta stigla nakon teškog poraza od Vasco da Game rezultatom 6:1. Taj se detalj navijačima Rossonera nikako nije svidio.  Ali ne samo to, opet prema priči brazilskih medija, na zabavi se dogodilo svašta. Čak i seks među uzvanicima. Zatim je došlo do žestoke svađe između Gabigola i njegove sestre, iznervirane razvratnim ponašanjem uzvanika. Među njima  je bilo i nekoliko nogometaševih pratitelja, čiji identitet barem zasad ostaje tajna. Kako se navodi, nogometaševa sestra navodno se posvađala s jednim od gostiju, razbješnjena ne samo nesputanim stavovima djevojaka, već i pretjeranim konzumiranjem alkohola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here