Home Mozaik Penjao se na neboder bez zaštite: “zapeo” na 25. katu pa uhićen

Penjao se na neboder bez zaštite: “zapeo” na 25. katu pa uhićen

176
0
penjanje1

Marcin Banot, poljski influencer poznat na društvenim mrežama po svojim nesmotrenim pothvatima, završio je u lisicama u Bueons Airesu u Argentini, gdje se pokušavao popeti na neboder Globant samo u majici Lionela Messija

Uhićenje na velikoj  visini za poznatog penjača i influencera Marcina Banota. 36-godišnji Poljak, čije pothvate objavljene na društvenim mrežama prate stotine tisuća pratitelja, završio je u lisicama nedugo prije nego što je završio jedan od svojih hrabrih pothvata. Popeo se, bez ikakve zaštite, ali u majici Lionela Messija, 25 od 30 katova nebodera Globant, jednog od najviših “vrhova” u gradu Buenos Airesu u Argentini.

Intervenirali vatrogasci: nije prvi put da se popeo bez zaštite

Kako bi ga zaustavili, bila je potrebna intervencija 30 vatrogasaca koji su ga uspjeli dohvatiti na visini od otprilike 125 metara. Natjerali su ga da se vrati na tlo, gdje ga je čekala policija spremna da ga uhiti. Policajce je na to potaknula osoba koja se nalazila u zgradi koja je, nakon što je kroz prozor vidjela Banota kako “prolazi”, odlučila nazvati hitnu službu. Vlasti su rekle da se Banot nije opirao i da se već bio pokušao popeti na istu zgradu prošli tjedan prije nego što je uhićen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here