Home Najnovije Nogometna sapunica dobila epilog. Ostavio suprugu nakon 17 godina i već je...

Nogometna sapunica dobila epilog. Ostavio suprugu nakon 17 godina i već je uselio kod nove djevojke, evo tko je ona! (VIDEO)

145
0

Jedan od najpoznatijih talijanskih sportsko-manekenskih parova objavio je svoj kraj. Francesco Totti i Ilary Blasi pokrenuli su razvod nakon 20 godina veze i braka, javljaju talijanski mediji i dodaju kako su i Totti i Blasi objavili odluku u razvodu te su u njoj tražili poštovanje svoje privatnosti.

Njih dvoje su u braku bili od 2005. godine, ali vezu su počeli nekoliko godina ranije. Ilary Blasi najavila je razvod u izjavi koju je objavio njegov agent. Nekoliko minuta kasnije, bivši br.10 Rome, “posljednji rimski imperator”, otkrio je kako je pokušao prevladati krizu svog braka, ali kako mu je sad jasno da je razvod, ma koliko bio bolan, neizbježan.

“Sve što sam rekao i učinio posljednjih mjeseci rekao sam i učinio kako bih zaštitio našu djecu, koja će uvijek biti prioritet u mom životu. Nastavit ću biti blizu Ilary u odgoju naše troje divne djece, uvijek poštujući svoju suprugu. Vjerujem u krajnje poštovanje naše privatnosti, posebno mira naše djece”, rekao je Totti.

Tako nakon 17 godina završava jedna od najvećih ljubavnih priča u Italiji. Vijest je visjela u zraku mjesecima, otkako je Dagospia otkrila Tottijevu navodnu prijevaru s voditeljicom Noemi Bocchi, potvrdivši tako glasine o skorom razvodu sa suprugom. Uslijedili su manje-više uvjerljivi demanti, ali talijanski magazin Chi objavio je vijest da je Totti već uselio u dom svoje nove djevojke i to dok je bio u braku sa Ilary.

Chi piše kako je Totti dolazio na parking njezine kuće i ulazio u kuću, dok bi Noemi svoju kći slala da spava negdje drugdje. Totti i Noemi svoju su vezu krili od očiju javnosti, ali su ih tu i tamo uhvatili zajedno, kao recimo na utakmicama Rome kada bi sjedili jedno blizu drugog, kao što je bilo na utakmici Rome na Olimpicu 5. veljače ove godine.

Noemi, inače, ima dvije djece, diplomirala je ekonomiju, voli padel, glazbu i puno putuje. No, zanimljivo je i to što Noemi dosta sliči na Ilary, Tottijevu bivšu ženu.

Isto tako, Talijani pišu da da Noemi baš i nije pretjerano vjerna Tottiju, odnosno, da je “izgubila pamet” zbog mlađeg dečka te da je Totti to već otkrio kada joj je gledao poruke na mobitelu.

Previous articlePožarno ludilo u Dalmaciji: Ljudi plaču, kuće gore, ne može se disati!
Next articlePitbull dječaku ratrgao nogu: Kamere su zabilježile jezive scene u kojima dječačić (8) pokušava spasiti brata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here