Home Mozaik Pitbull dječaku ratrgao nogu: Kamere su zabilježile jezive scene u kojima dječačić...

Pitbull dječaku ratrgao nogu: Kamere su zabilježile jezive scene u kojima dječačić (8) pokušava spasiti brata!

274
0
Ilustracija: Pexels

Dijete je moralo na operaciju nakon što mu je nogu rastrgao pit bull tijekom stravičnog napada u blizini njegove kuće. Pas je ugrizao nogu Nicolasa Paza Vieire Souze do Nascimenta, 9, i ostavio ga s teškim ozljedama u Brazilu 27. lipnja.

Njegova majka Roberta Paz de Souza rekla je da je uživao u puštanju zmajeva sa svojim bratom Guillermom (14) kada je pas brutalno napao iza dječakove kuće u Sao Joao de Meritiju, u državi Rio de Janeiro. Sigurnosna kamera snimila je stravičan napad i prikazala krvave prizore, prije nego što je sve vidio jedan prolaznik i potrčao u pomoć.

Na potresnoj snimci vidi se kako pas pokušava skočiti na najmlađeg dječaka dok ga njegov brat podiže i pokušava zaštititi. Tada pas počinje gristi starijeg dječaka i on baca brata na tlo da se brani.

Pit bull tada ponovno napada malog Nicholasa sve dok susjed koji se vraća s posla ne vidi dječake i pritrči im u pomoć. Guillermo i susjed počinju udarati psa dok grize devetogodišnjeg dječaka na tlu. Kad su konačno uspjeli otjerati bijesnog psa, susjed je podigao dječaka na ruke i odnio ga u kuću.

Nicholas je prebačen u gradsku bolnicu gdje je 29. lipnja podvrgnut operaciji rekonstrukcije mišića potkoljenice. Prema riječima njegove obitelji, pas nije oštetio dječakove živce niti prerezao veće vene ili arterije i očekuje se da će se potpuno oporaviti.

Previous articleNogometna sapunica dobila epilog. Ostavio suprugu nakon 17 godina i već je uselio kod nove djevojke, evo tko je ona! (VIDEO)
Next articleMama upozorila na opasan dodatak na igralištu ispred Dječje kuće! (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here