Home Vijesti Nova direktorica bivša članica Hrvatskog bloka: Novi list skreće udesno?

Nova direktorica bivša članica Hrvatskog bloka: Novi list skreće udesno?

5999
3
Piše: Giancarlo KRAVAR

Nadzorni odbor Novog lista smijenio je direktora Nenada Klarina, a na njegovo mjesto postavljena je Ankica Kruljac. Nova direktorica je u dosadašnjoj poslovnoj karijeri obnašala vodeće funkcije u turističkom poduzeću Jadran iz Crikvenice, građevinskoj tvrtki Tiha Šilo kao i u omišaljskom Diokiju odakle je na funkciju financijske direktorice Novog lista došla 2008. godine. Osim poslovne zanimljiva je i dosadašnja politička karijera nove direktorice budući da je svojedobno bila član županijskog izvršnog odbora Hrvatskog bloka, stranke Ivića Pašalića da bi nakon gašenja te organizacije bila redovita na skupovima HDZ-a.

Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora uskoro slijedi smjena glavnog urednika Nenad Hlača kojeg će vjerojatno zamijeniti Robert Frank, bivši novinar ovog dnevnog lista koji je sada zaposlen kao glasnogovornik Nogometnoga kluba Rijeka.

Označavaju li ove smjene zaokret u uređivačkoj politici i obistinjuju li se na taj način informacije prema kojima se novi vlasnik, češko-slovačke medijska kompanija u većinskom vlasništvu fondova J&T Banke, povezivao s bivšim HDZ-ovim šefom Tomislavom Karamarkom saznat će se uskoro.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here