Home Vijesti NOVI DETALJI NAVIJAČKOG OBRAČUNA: Torcida organizirala sačekušu Armadi pa izvukla deblji kraj?

NOVI DETALJI NAVIJAČKOG OBRAČUNA: Torcida organizirala sačekušu Armadi pa izvukla deblji kraj?

6654
0

Neslužbeno iz krugova bliskih navijačima doznaje se kako se skupina od 70-ak navijača Hajduka zaustavila na autocesti kod Vrbovskog i presrela četiri kombija Armade.

Jedna je jedva punoljetna osoba teže ozlijeđena u masovnoj tučnjavi koja se u noći na ponedjeljak oko jedan sat dogodila na autocesti kod Vrbovskog. Premda to u primorsko-goranskoj policiji ne žele potvrditi, neslužbeno se doznaje kako je riječ o sukobu navijačkih skupina Hajduka i Rijeke.

Policija je priopćila kako kriminalističkim istraživanjem pokušava utvrditi sve okolnosti tog sukoba u kojem je teško ozlijeđen 18-godišnjak te je prevezen na liječenje u KBC Rijeka, a bilo je i lakše ozlijeđenih. Tijekom tog incidenta bilo je otežano odvijanje prometa autocestom Rijeka-Zagreb.

Mladi navijač hitno operiran
Neslužbeno iz krugova bliskih navijačima doznaje se kako se skupina od 70-ak navijača Hajduka, ali ne splitskih, zaustavila na autocesti kod Vrbovskog i presrela četiri kombija, koja su prevozila 30-ak navijača Rijeke. Torcidaši su se vraćali s utakmice u Koprivnici, dok su se Riječani vraćali s gostovanja u Velikoj Gorici, a nakon što su ih presreli na autocesti, nastupio kaos u kojem je teško stradao 18-godišnji mladić, inače pripadnik Torcide. Neslužbeno se doznaje kako je mladić pripadnik pulskog ogranka Torcide.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here