Home Najnovije Novi snijeg na širem riječkom području – problemi u prometu

Novi snijeg na širem riječkom području – problemi u prometu

866
0

Snijeg koji je počeo padati u nedjelju ujutro otežava promet u Istri i na širem riječkom području, Gorskom kotaru i Lici te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Magla mjestimice smanjuje vidjljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru te na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Vrbovskog do vijadukta Severinske Drage. Zatvorena je dionica državne ceste D 3 u Orehovici. Obilazak: Orehovica-Kačjak-Vežica-Školjić ili Orehovica-Pašac-Drenova.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim, županijskim i lokalnim cestama na području Buzeta, Rovinja, Žminja, općina Viškovo, Klana, Matulji, Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage, gradova Rijeke i Kastva, na dionici državne ceste D8 Matulji-Rupa, na otoku Krku i u Lici na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak.

Zbog jake bure dionicom Jadranske magistrale između Bakra i Senja zabrana je prometovanja za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

snijegzaobilaznica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here