Home Najnovije Novo pojačanje Dinama nije prošlo probu u Hajduku!

Novo pojačanje Dinama nije prošlo probu u Hajduku!

227
0

Prije samo dva dana, Dinamo je službeno potvrdio dolazak Arbera Hoxhe (25), donedavnog lijevog krilnog napadača Slaven Belupa, u svoje redove. Hoxha je uspješno prošao liječnički pregled i već se pridružio momčadi Sergeja Jakirovića na pripremama u Rovinju, prije nastavka sezone SuperSport HNL-a.

Transfer Arbera Hoxhe bio je tema već nekoliko mjeseci, s više izvora koji su sugerirali da je i Hajduk bio zainteresiran za usluge mladog krilnog napadača, s obzirom na to da je ta pozicija bila jedna od najkritičnijih za Bijele. Interesantno je da je Hoxha već bio u Hajduku, sudjelujući kao kadet na probi u Poljudu kad je imao samo šesnaest godina. Fotografija Hoxhe u Hajdukovom dresu masovno je dijeljena nakon transfera u Dinamo.

Hoxha je neko vrijeme trenirao s Hajdukom, ali nije zadovoljio stručni stožer. Pokušao ga je dovesti menadžer Filip Naranča, koji ima snažne veze na Kosovu i često je surađivao s Hajdukom. Rođen u Njemačkoj, Hoxha je nakon toga igrao za kosovske klubove Istogu, Prištinu, Besu i Ballkani prije nego što je stigao u Lokomotivu, a potom u Slaven Belupo prije nego što je postao dio Dinamove momčadi. Transfer je izazvao značajnu pozornost, posebno zbog povijesti mladog igrača u hrvatskim klubovima, a očekuje se da će dodatno ojačati Dinamovu ofenzivnu snagu u nastavku sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here