Home Najnovije Nudila sex i praznila novčanike

Nudila sex i praznila novčanike

2535
1

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Odjela organiziranog kriminaliteta ove Policijske uprave, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjom Riječankom poradi osnova sumnje da je počinila kaznena djela krađe na štetu muškaraca kojima je pružala seksualne usluge. Naime, osnovano se sumnja se da je ova Riječanka otuđila na štetu dvojice Riječana novac u ukupnom iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Uspostavivši prethodno kontakt s ovom dvojicom Riječana poradi pružanja usluga erotske masaže, dogovorila je mjesto gdje će se naći. Zatim je u stanu iskoristivši nepažnju muškaraca dok su se tuširali, ispraznila njihove novčanike i udaljila se iz stana. Radi se o dva odvojena slučaja koja su se dogodila u u prvoj polovici ove godine.

Ono što je nadalje utvrđeno je, da je ova Riječanka u namjeri pružanja seksualnih usluga u vremenu od polovice 1. mjeseca do ovih dana nudila (bilo osobnim kontaktom ili preko oglasnika) seksualne usluge uz novčanu naknadu od 500 do 800 kuna. Koristila je vozila klijenata ili iznajmljene stanove u kojima je živjela, a tu je pružala seksualne usluge većem broju osoba.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira uz optužni prijedlog dovedena je 5. listopada 2009. godine u Prekršajni sud. (rd)

Previous articleRijeka u Ohridu predstavlja Euro 2010 u šahu
Next articleAkrobacije na svili – početna radionica

1 COMMENT

  1. Dakle poanta bi bila da se prilikom odlaska na “masazu” nosi gotovina samo u visini neophodnog iznosa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here