Home Vijesti Obersnel: Nisam dijelio marende za vrijeme ročišta nego sat i pol kasnije!

Obersnel: Nisam dijelio marende za vrijeme ročišta nego sat i pol kasnije!

1311
3

obersnel3Vezano uz tekst koji je danas objavljen na našem portalu pod naslovom “Obersnel izbjegao svjedočenje, a istovremeno dijelio marende na Zametu”, stigla je reakcija od samog Obersnela koju objavljujemo u cijelosti: ‘Kao prvo, nije točno da sam izbjegao svjedočenje. Točno je da sam pozvan na ročište kao svjedok, a poziv je stigao od Odvjetničkog ureda Gorana Marjanovića prije manje od mjesec dana. Odmah po primitku poziva obavijestio sam isti odvjetnički ured da se ne mogu odazvati ročištu zakazanom za 14. svibnja 2013. godine, u 9 sati, zbog ranije preuzetih poslovnih obveza.

Očekujem novi poziv za svjedočenje, u skladu sa zakonom.

Dalje, netočno je da sam istovremeno “dijelio marende na Zametu”. Točno je da je ročište bilo sazvano za 9 sati, a konferencija za medije i susret s građanima na Zametu počeli su iza 10.30 sati.’, zaključuje se u demantiju.

3 COMMENTS

  1. Obi ima li tko u gradskom poglavarstvu tko nije došao preko veze? Nije ni čudno da grad tone, jer u njemu rade nestručni i korumpirani ljudi .

  2. Koliko ja znam od sardelica se ne deblja. Obersnel očito nešto drugo papa, jasno, na naš račun. Bilo bi interesantno vidjeti što čovjek voli. Inače, od djelenja marendi nitko se nije zaokružio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here