Home Najnovije Obožavatelji Dejana Lovrena vrijeđaju Ivu Šulentić na Instagramu

Obožavatelji Dejana Lovrena vrijeđaju Ivu Šulentić na Instagramu

151
0

Voditeljica Iva Šulentić našla se na udaru obožavatelja Dejana Lovrena i mase bijesnih navijača nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu. Voditeljicu su počeli napadati na Instagramu i to ispod fotografije iz Bruxellesa koju je objavila krajem studenog.

Količina uvreda ispod fotografije je nevjerojatna, no većina komentara nema veze s kritikom na račun vođenja dočeka. Najviše komentara odnosi se na Dejana Lovrena, a njegovi fanovi misle da je Šulentić prekinula nogometaša u pjevanju Thompsonove pjesme.

Pjesmu Lijepa li si, podsjetimo, izvela je klapa Sveti Juraj HRM-a na kraju programa.

Podsjećamo, Šulentić je doček vodila s Lukom Bulićem, a komentari na društvenim mrežama nisu bili baš blagonakloni. “Voditelji su stvarno odradili lavovski dio posla, dali su doslovno sve od sebe, ma ostavili su srce i dušu na bini, da ovo bude najgori doček. Nakon ovog mogu na godišnji odmor na nekoliko godina, dok ih ne zaboravi cijela RH”, pisalo se na društvenim mrežama.

Voditeljica nije komentirala kritike na svoj račun.

“Čestitamo još jednom našim nogometašima i cijelom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije na iznimnom uspjehu ostvarenom na SP-u u Kataru ove godine. Dečki, još jednom iznimne čestitke, hvala vam i kapa do poda”, rekla je Iva u emisiji Kod nas doma koja je emitirana dan nakon dočeka.

Previous article‘Bilo je to na letu, bilo je tako očito kada smo izašli iz WC-a’
Next articleNevjerojatno luda snimka, Argentinka kao od majke rođena slavi ulicama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here