Home Sport Obradović i službeno postao član Primorja

Obradović i službeno postao član Primorja

643
0

Nakon vratara Frane Vićana još je jedan vaterpolist dubrovačkog Juga CO preselio na Kantridu. 26-godišnji hrvatski reprezentativac Paulo Obradović stavio je danas potpis na trogodišnji ugovor s riječkim Primorjem. ‘Dobili smo jednog izuzetno kvalitetnog igrača. Paulo može jednako dobro igrati i u napadu i u obrani, na lijevoj i na desnoj strani. Riječ je o kompletnom igraču koji će sigurno podići kvalitetu naše igre na jednu višu razinu. S Paulom ćemo dobiti na raznovrsnosti napadačkih varijanti i zaista sam jako zadovoljan što smo realizirali taj transfer’, kazivao je sportski direktor primorjaša Zoran Roje.

Zadovoljan je bio i sam Obradović, igrač ponikao u Jugu, ali još uvijek gladan uspjeha i trofeja.

‘Drago mi je da smo se dogovorili. privukla me atmosfera koja vlada ovdje, u i oko klubu. Stvara se velika momčad koja kao i ja sam želi osvajati trofeje. To je bio možda i glavni motiv moga dolaska u Rijeku. Nisam od velikih riječi i obećanja, ali svojim igrama želim doprinijeti da već ove sezone osvojimo bar jedan trofej’, rekao je Obradović.

Današnjim potpisom prijelazni je rok, što se Primorja tiče, završen. Prema Rojinim riječima, na Kantridi Vićanovim i Obradovićevim dolaskom imaju kvalitetnu momčad i nema potrebe za daljnjim velikim promjenama.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here