Home Vijesti Obrana otkrila sadržaj snimke sukoba na Viškovu: Arsićeva supruga dala ruku Škalameri?

Obrana otkrila sadržaj snimke sukoba na Viškovu: Arsićeva supruga dala ruku Škalameri?

20208
0

This image has an empty alt attribute; its file name is arsic.png

U utorak je u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci ispitano petero svjedoka obrane HGSS-ovca Matka Škalamere kojeg je 70-godišnji srpski povratnik Dobrivoje Arsić optužio za napad na nacionalnoj osnovi prije tri dana u Općini Viškovo. Danas svjedoče i sam Arsić i njegova supruga. Iako se tijekom jutra pojavila vijest da se nisu pojavili u Općinskom državnom odvjetništvu, ta informacija pokazala se netočnom.

Škalamera se trenutno nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Iz zatvora bi, dakle, trebao izaći u trenutku kad svi svjedoci budu ispitani, vjerojatno danas poslijepodne. Odvjetnik Matka Škalamere Duško Miočić potvrdio je jučer da se u spisu nalazi i videosnimka snimka sukoba koja, kako tvrdi, isključuje odgovornost njegova klijenta. Rekao je i kako očekuje da će Škalamera već danas biti na slobodi.

Telegram je neslužbeno doznao detalje ove snimke incidenta u Viškovu. Na njoj je, doznajemo, vidljivo da se Škalamera posvađao s Arsićem koji je svojim kombijem blokirao njegov automobil. Međutim, na snimci se ne čuju psovke. Video su snimili susjedi kojima je pažnju privukla galama s parkinga. Istovremeno, na snimci se navodno može čuti Arsićevu suprugu kako viče na njega i moli ga da ukloni kombi kako bi Škalamera, kojem su u automobilu bili supruga i dijete, mogao izaći s parkinga.

Jedan dio snimke je u mraku pa se na njoj ne vide navodni udarci koje je Škalamera zadao Arsiću. No, u nastavku videa vidljivo je kako Arsić nakon navodnih udaraca sjeda u kombi u kojem zatim provod najmanje dvije minute, dok Škalamera mirno stoji sa strane. Pred kraj snimke vidljivo je i da Arsićeva supruga prilazi Škalimeri, daje mu ruku i ispričava mu se što zbog vozila njezina supruga nije mogao izaći s parkinga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here