Home Mozaik ‘Od 11 godine živjela sam u Playbojevoj vili, a od 17 je...

‘Od 11 godine živjela sam u Playbojevoj vili, a od 17 je počeo pakao. Hefner me pozvao u sobu, uslijedilo je poniženje života!’

172
0

Jennifer Sajinor uselila se u neuglednu vilu Playboy sa samo 11 godina, a tijekom odrastanja postala je nesvjesni svjedok raznih bakanalija i mučnih scena na imanju Hefnerovih.

51-godišnja Amerikanka nedavno je iznijela svoju stranu priče u dokumentarcu Channela 4 Secrets of Playboy.

Jennifer je prvi put kročila u Vilu Pleboy sa samo šest godina, doživljavajući ovu luksuznu kuću kao “čarobno kraljevstvo”. Bila je kći Marka Saginora, liječnika koji je radio za Hugha Hefnera, a batleri su joj udovoljavali svakoj želji – vozili su je u školu u limuzini, vodili je da vidi egzotične životinje u zoološkom vrtu u dvorištu Playboyeve vile, puštali uživala je u neograničenim slasticama, vrtjela se na rolama… No, kada se potpuno uselila u ovu vilu, počela je shvaćati “mračne” tajne koje ona krije.

“Trebalo mi je dugo da otkrijem što sam zapravo doživio odrastajući i kako sam se osjećao. Imala sam osjećaj odanosti prema tom malom svijetu u koji sam ušla vrlo mlada. Nisam željela prekinuti tu odanost jer znala sam da će to imati ozbiljne posljedice. Bilo je to čudno, nezgodno mjesto. Ali istina je da je moje odrastanje tamo bilo čarobno”, započela je svoju ispovijest ova Amerikanka.

“U vilu sam prvi put otišla sa šest godina, a tamo sam počela živjeti s 11. Moj otac je bio Hefnerov najbolji prijatelj i liječnik oko 40 godina i ondje je imao svoju sobu. Vila je bila čarobno kraljevstvo u kojem sam mogao imati što god poželim. Igraonica je bila nevjerojatna – bilo je žvakaćih guma i slatkiša koliko sam htjela. Batleri su mi pripremali ručak, u školu sam išla u limuzini. Djevojčice u Playboyevoj vili postale su moje surogat majke. Igrale smo se dotjerivanja, išle na rolanje, tenis, za mene su te veze postale sve”, nastavila je svoje izlaganje

Jennifer je Hefnera gledala kao oca dok je bila dijete i sjeća se mnogih lijepih interakcija s njim iz tog razdoblja: “Imam toliko sretnih sjećanja na sebe s Hefom. Zbog njega sam se osjećala posebno – bio je nježan, mekan očinska figura.”

Ova idilična slika potpuno se srušila kada je Jennifer postala tinejdžerica: “Hef me poljubio otvorenih usta, bilo je to na neki način kao francuski poljubac. Uvijek sam mislila da je čudno da me ujak tako ljubi, ali otac mi je rekao ja to ljudi rade kad se vole”.

Jennifer kaže da je odrastanje u vili zapravo najviše štetilo njezinoj vlastitoj percepciji same sebe.

“Učili su me da na žene gledam onako kako ih oni gledaju – kao na robu. Otac mi je govorio da pazim da se ne udebljam u bokovima. Kad sam bila mlada, mjerio je naša tijela – moje i moje sestre. je bilo uznemirujuće jer nismo mislili da smo u skladu s onim što smo smatrali prihvatljivim u to vrijeme. Imala sam svoju prvu operaciju u dobi od 15 godina. To je jednostavno užasno”, kaže ona.

Ističe i da je bila izložena seksualnom okruženju, iako je još bila “emocionalno nezrela”. Kao tinejdžerica šuljala se iz sobe kako bi gledala što Playboyeve zečice rade s gostima na prijemima: “Djevojke su radile stvari za koje nisam znala što su. Vidjela bih ih gole s muškarcima posvuda oko njih. Bile su na sve četiri i uživajući narkotike. To me je uplašilo. Muškarci su se smijali i sjećam se da sam pomislila: “Nikada ne želim biti poput ovih djevojaka, koje trče okolo kao životinje.”

No, divlja, slobodna atmosfera u jednom ju je trenutku ponijela – još kao tinejdžerica zaljubila se u jednu od Hefnerovih glavnih djevojaka i spavala s njom.

“Nisam mislila da tu ima nešto loše… Hefnera nije bilo briga što imam aferu s njegovom djevojkom. Oni su to znali, posvuda su bile kamere”, kaže Jennifer i dodaje da su aferu dopustili do njezine 17. godine.

“Tada sam pozvana u Hefnerovu sobu. Kad sam ušla, on i njegova djevojka bili su u krevetu. U početku je bilo zabavno, nisam shvaćala što će se dogoditi. Hefner je u tom trenutku prešao granicu, jer me je do tad tretirao kao kćer. U toj prostoriji sam osjetila tu neugodnu spoznaju – nije me više tako gledao”, istaknula je i rekla da je Hefnerova djevojka briznula u plač, što je spriječilo da napeta situacija eskalira.

Jennifer je za kraj istaknula kako je život u takvom okruženju na nju ostavio trajne traume od kojih ni danas ne može pobjeći.

Previous articleKaroglan: Nadam se da će Livaja igrati protiv Brazila, zaslužio je priliku
Next articleOtišao ugasiti laptop svoje žene, a onda je vidio strašnu poruku na njenom Facebook profilu: Tada mu se srušio svijet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here