Home Mozaik Otišao ugasiti laptop svoje žene, a onda je vidio strašnu poruku na...

Otišao ugasiti laptop svoje žene, a onda je vidio strašnu poruku na njenom Facebook profilu: Tada mu se srušio svijet

195
0

Seth Megu (33) iz Valdoste u SAD-u uživao je u deset godina braka sa suprugom Chrissy koja mu je podarila četvero djece.

Vjerovao je da je došao do suštine i smisla života, do potpunog sklada i sreće, a onda se tijekom jedne večeri sve srušilo kao kula od karata.

– Vidio sam da je Chrissy ostavila upaljen laptop i zaspala pa sam ustao da ga ugasim. Njen Facebook profil bio je otvoren. Sam Bog zna zašto sam imala osjećaj da moram pogledati kome piše i kakve su to poruke. Onda sam pronašao jednu nakon koje sam znao da više ništa neće biti isto. Iz te sam poruke shvatio da je s nekom u vezi dugo vremena. Drugo, nije me prevarila s jednim, nego s više muškaraca. Moja boginja i majka moje djece – napisala je Set na blogu “Love what importants”.

Naglašava da je prije dvije godine primijetio promjenu kod Chrissy. Kaže da nije bila ona stara. Ostajala je na poslu i vani sve duže, ponekad je nije bilo cijelu noć, ali on ju je uvijek opravdavao pred djecom.

Pokušavao je shvatiti zašto ga je prevarila, pa je razloge pronašao čak iu tome što je patila od postporođajne depresije i počela s nekim manjim ovisnostima.

– Bio sam samo tip koji je bio u braku sa svojom najboljom prijateljicom deset godina i saznao da ga ona vara s više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Iza nas je osam prekrasnih godina i dvije koje su bile kao iz pakla. Imali smo miran odnos ispunjen radošću i povjerenjem. Zaljubili smo se i vjenčali sa samo 19 godina. Zajedno smo završili fakultet, išli u avanture, zajedno volontirali. Imali smo četvero prekrasne djece, kupili kuću i imali izuzetno zdravu tjelesnu intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – napisao je Seth.

Dodaje da je za sve sam kriv jer je bilo znakova da ga ona vara.

– Izbjegavala je govoriti o tome gdje se nalazi, a na telefonu i društvenim mrežama mijenjala je šifre i zaključavala profile. Plaćala je stvari u gotovini da ne bih na temelju bankovnog izvoda mogao ući u trag preljubu. Znao sam da nešto nije u redu, ali bio sam dovoljno zaljubljen u ženu da vjerujem da ona nije takva – naglašava Seth koji je sada u procesu razvoda.

– Rekla mi je da sam dobra osoba, ali da je ona ta koja se promijenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom i savjetovala me da učinim isto. Sada su mi djeca prioritet u životu – dodao je.

Previous article‘Od 11 godine živjela sam u Playbojevoj vili, a od 17 je počeo pakao. Hefner me pozvao u sobu, uslijedilo je poniženje života!’
Next articleOršić propustio zadnji trening!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here