Home Najnovije Od 18:00 U-21 Estonija – Hrvatska Mladoj reprezentaciji igra samo pobjeda

Od 18:00 U-21 Estonija – Hrvatska Mladoj reprezentaciji igra samo pobjeda

67
0

Hrvatska U-21 reprezentacija od 18 sati u Parnuu gostuje kod Estonije u 10. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčadi Igora Bišćana protiv jedne od najlošijih reprezentacija u svim skupinama igra samo pobjeda, ali ni tad ne ovisi sama o sebi.

Nevjerojatan poraz od Norveške 3:2 u sudačkoj nadoknadi u zadnjoj utakmici potpuno je smanjio šanse Hrvatske za direktni plasman na Euro. Norveška, koja ima utakmicu i bod manje od Hrvatske može s dvije pobjede u zadnje dvije utakmice (Finska i Azerbajdžan) skočiti na prvo mjesto i plasirati se na Euro. Drugo mjesto vodi u dodatne kvalifikacije.

Hrvatska je ogromni favorit u Estoniji i, ne dogodi li se neka epska senzacija, pitanje je samo s koliko golova razlike će pobijediti Estonce. To bi moglo biti jako važno budući da je prvi kriterij određivanja poretka u slučaju istog broja bodova međusobni omjer, a onda gol-razlika.

Hrvatska i Norveška imaju identičan omjer budući da su obje slavile 3:2 kod kuće i mogle bi imati vrlo sličnu gol-razliku, koja je sljedeći kriterij. Podsjetimo, Hrvatska je dobila prvih šest utakmica u kvalifikacijama da bi u zadnje tri osvojila samo jedan bod.

Previous articlePronašao ženu u zagrljaju susjeda i jednim potezom zapalio internet: Ovaj broj je zapanjio ljude
Next articleTKO JE BRŽI Rimac Nevera ili akrobatski avion?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here