Home Mozaik Odletio u zrak na plivanju: ​​Uznemirujuća snimka iz Ukrajine, muškarac rasnesen ispred...

Odletio u zrak na plivanju: ​​Uznemirujuća snimka iz Ukrajine, muškarac rasnesen ispred supruge i sina (VIDEO)

398
0

Stanovnici ukrajinske regije Odessa upozoreni su da izbjegavaju obalna područja zbog opasnosti od mina rasutih u moru koje je postavila ukrajinska vojska, no ta upozorenja očito nisu bila dovoljna, piše Mirror.

Naime, na stravičnoj snimci snimljenoj u blizini Odese vidi se kako plivača raznosi snažna eksplozija u blizini obale.

Čovjekovi posmrtni ostaci su kasnije dovezeni na obalu, gdje su u šoku sjedili njegova supruga, sin i prijatelj. Lokalne vlasti zabranile su kupanje na tom području, a snimku je objavila policija.

– Policija poziva stanovnike i goste regije Odessa da se striktno pridržavaju pravila izvanrednog stanja: ne idite u obalnu zaštitnu zonu Crnog mora, ne plivajte u miniranom moru. Danas je zanemarivanje sigurnosnih pravila od strane obitelji iz Donjecke regije dovelo do tragičnih posljedica. Prilikom kupanja u moru u jednom od sela okruga Odessa, od eksplozije nepoznatog predmeta ubijen je 50-godišnji muškarac, naočigled supruge, sina i prijatelja. Stroga zabrana posjeta obali i kupanja u moru sigurnosne su mjere čije zanemarivanje ugrožava živote – navodi policija Odeske regije u svom priopćenju.

Previous articlelgrači i treneri odlučili: Livaja najbolji igrač, Tomić trener HNL-a.
Next articleZašto ima sve više otkazanih letova diljem Europe?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here