Home Mozaik Odličan ‘Rijeka Outdoor Weekend’: Planinari i nordijski hodači uživali u aktivnostima

Odličan ‘Rijeka Outdoor Weekend’: Planinari i nordijski hodači uživali u aktivnostima

238
0

“Rijeka Outdoor Weekend” je ljubiteljima aktivnosti u prirodi priredio odličan aktivan vikend u kojem su uživali planinari i nordijski hodači, a odaziv jednih i drugih unatoč lošim vremenskim prognozama je bio sjajan.

Subota je prošla u znaku planinara te su, u suorganizaciji TZGR i PD Kamenjak planinari pohodili rutu Kampus – Rebar – sv. Ana, laganu planinarsku rutu koju su svladali u oko 4 sata. Uz stručne vodiče, velika je grupa uspješno prošla planiranom rutom te ponijela kući odlične utiske, sa željom da ovakvim akcija bude što više.

Nordijski hodači su dočekali nedjelju, s obzirom na broj sudionika – s nestrpljenjem i zadovoljstvom. U programu kojeg su im pripremili TZG Rijeke, KŠR Gorovo i Nordic Walking Team Opatija, nordijski hodači su uživali u odličnim vremenskim uvjetima za hodače te su prošli trasu dugu 8 km i to na potezu od Bivija do Voloskog i natrag (zbog loših uvjeta na Stazi lovora ekipa je produžila do Voloskog), a svoj pohod su iskoristili i za prigodno vježbanje. Po povratku na cilj hodači sa zadovoljstvom zahvalili stručnim vodičima uz želju da se što prije vide na novim pohodima.

A novi pohodi stižu vrlo brzo, jer TZG Rijeke priprema i najavljuje još ovakvih sjajnih akcija. Na zadovoljstvo svih sudionika, a samim tim i organizatora te suorganizatora.

PHOTO: KŠR Gorovo

KONTAKT: KŠR Gorovo, 091/ 420 06 50

Previous articlePješaci ne smiju biti privilegirani, u pravilu su amnestirani za prometne prekršaje
Next articleLeko: Moramo staviti muda na stol i trenirati k’o psi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here