Home Mozaik Odronio se ogromni dio stijene, a onda se čuo krik: Nije mogla...

Odronio se ogromni dio stijene, a onda se čuo krik: Nije mogla vjerovati što joj se ukazalo pred nogama (VIDEO)

873
0

Mlada Amerikanka zanijemila je zbog svog pronalaska, no mnogi su joj zamjerili što je napravila u prirodi.

Mlada Amerikanka, po svemu sudeći dobra poznavateljica kristala, pohvalila se na TikToku pronalaskom dijamanta Herkimer u šumi istoimenog mjesta na sjeveru države New York u SAD-u. Ne, to nije pravi dijamant, već vrlo moćan kristal.
Šokirano je viknula, ali onda se zaintrigirano približila malo bliže da pogleda, a zatim je zgrabila pijuk i čelične šipke da razdvoji golemu stijenu.

U videu koji je objavila na TikToku, djevojka se vidi kako pijukom i čeličnim šipkama odvaja komad po komad stijene. U jednom je trenutku pronašla nekoliko prozirnih minerala različitih veličina koji nepogrešivo podsjećaju na dijamante, a potom i jedan vrlo velik i impozantan komad.

Riječ je o kristalu nazvanom Herkimer dijamant koji oživljava i potiče kreativnost. Kako ističu poznavatelji kristala, riječ je o snažnom kamenu koji potiče duhovne sposobnosti, pojačava intuiciju i povezanost sa Svemirom. Vjeruje se da ovaj kamen potiče svjesno usklađivanje s najvišim duhovnim razinama i osobnim potencijalom. Čisti čakre i otvara kanale za protok duhovne energije. Vjeruje se da su dijamanti Herkimer među najmoćnijim kristalima za čišćenje elektromagnetskog zagađenja i radioaktivnosti.

No, ta se djevojka našla na udaru pratitelja koji smatraju da je bespotrebno uništavala prirodu samo kako bi se dokopala kristala.

– Je li se uništavanje krajolika isplatilo pronaći taj kamen? Nadam se –

– Nezamisliva je količina erozije i sedimenta koju ste stvorili razbijanjem ove stijene. Te stene su držale zemlju i biljke, a ti si uništio sve zbog jednog kamena –

– Vau, svi te kritiziraju da uništavaš prirodu, ali zato bez problema nose dijamante i drugo drago kamenje, zaboravljajući koliko je priroda zbog toga uništena. Koji licemjeri!!! –

– Nevjerojatno koliko su ljudi ljuti na kamen, iako nemaju pojma o geologiji – bili su samo neki od komentara na njezinu objavu na TikToku.

@mvmineralmining Dropping HUGE #BOULDERS and #FindingCrystals🔥#AllDayEveryDay #herkimerDiamond #CrystalFever💥#getmine#screammovie ♬ original sound – Mohawk Valley Mineral Mining

Bilo je i onih koji su bili zabrinuti za mladu ženu.

– Oprezno! Uvijek provjerite ono što je iznad vas. Mog prijatelja je zamalo odnijelo brdo tijekom jednog takvog iskapanja – napisao je jedan mladić.

Previous articleUdomila 10 godina staru ribicu koja je bila jedva živa: Nakon godinu dana pronašla je šok u akvariju (VIDEO)
Next articleTransfermarkt ažurirao vrijednost Riječkih igrača. Osim Friganu, utrostručena vrijednost i mladom veznjaku ‘bijelih’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here