Home Najnovije Odvjetnik: On ne postoji, on je duh. Tražimo izbacivanje reprezentacije sa SP-a!

Odvjetnik: On ne postoji, on je duh. Tražimo izbacivanje reprezentacije sa SP-a!

123
0

Byron Castillo, desni bek ekvadorske reprezentacije, zapravo je Kolumbijac, tvrde iz Čilea zahtijevajući da se Ekvador eliminira sa Svjetskog prvenstva u Kataru. O tome je već obaviještena FIFA, navodi Marca pišući o skandalu u južnoameričkim kvalifikacijama za katarski Mundijal.

Marca je kontaktirala odvjetnika Čileanskog nogometnog saveza Eduarda Carlezzu koji ju je upoznao sa svim nepravilnostima vezanima za ovaj slučaj te ima u posjedu dokumentaciju koja ih potvrđuje. Čile traži da se Ekvador izbaci sa Svjetskog prvenstva, a na njegovo mjesto uvrsti Čile protiv kojeg je Castillo nastupio u dvije od osam svojih utakmica za reprezentaciju u kvalifikacijama.

“Uputili smo žalbu FIFA-i zbog ovog ozbiljnog incidenta. Temeljito smo istražili slučaj da bismo ustvrdili gdje je igrač rođen i sasvim je jasno da je rođen u Kolumbiji. Kategorički tvrdimo da je Byron Javier Castillo Segura rođen u Tumacu 25. srpnja 1995., a da Byron David Castillo Segura, navodno rođen 10. studenog 1998., ne postoji. On je duh. On je krivotvorina, čak i zločin prema ekvadorskim zakonima”, tvrdi Carlezzo.

Odvjetnik krovne kuće čileanskog nogometa tvrdi da je krivotvorenje dokumentacije započelo u Ekvadoru 2012. kad je Castillo registriran za tamošnji klub Norte America. U skandalu koji je tada ondje uslijedio uhićeno je nekoliko ljudi. Čileanci su zatražili saslušanje i nadaju se da će rasplet slučaja eliminirati Ekvador sa SP-a, a njih odvesti u Katar.

Previous articleVIDEO: Dinamov Srbin prozvao srpsku ligu pa nahvalio HNL!
Next articleIz prevrnute jedrilice kod Pule spašeno pet osoba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here